Γουάγνκ - Σάκκαρη 1-0 (Αποχώρηση): Ο ώμος πρόδωσε τη Μαρία

Δημήτρης Ντζάνης
Η Μαρία Σάκκαρη είδε η παρουσία της στο US Open να ολοκληρώνεται με άδοξο τρόπο, το πρόβλημα στον δεξιό ώμο την υποχρέωσε να αποχωρήσει μετά το τέλος του 1ου σετ στο παιχνίδι με την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Μαρία Σάκκαρη στον δεξιό ώμο τις τελευταίες εβδομάδες, αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια άντεξε μόνο για ένα σετ απέναντι στην Γιαφάν Γουάνγκ και όταν αυτό ολοκληρώθηκε με 6-2, υπέρ της Κινέζας, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το κορτ κι έτσι να ολοκληρώσει άδικα κι άδοξα την παρουσία της στο US Open.


Eίναι το πρόβλημα που άφησε τη Σάκκαρη εκτός του Μasters στο Σινσινάτι, όμως ο χρόνος δεν αποδείχθηκε αρκετός για την αποκατάστασή του, μέχρι την πρεμιέρα της στο US Open.

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο μοναδικό σετ του αγώνα, η Ελληνίδα παίκτρια με το... καλημέρα βρέθηκε αντιμέτωπη με break point, κι αν το έσωσε στο 15-40, τελικά δεν το απέφυγε, κάνοντας δύο λάθη στη σειρά. Η Γουάνγκ με καλό πρώτο σερβίς, έκλεισε μετά το 40-30 το πρώτο δικό της service game για το 2-0.

Στο 3o game η Σάκκαρη κινδύνευσε ξανά με νέο break (30-40), όμως βρήκε τις λύσεις για να μειώσει σε 2-1.

H Γουάνγκ με άσο στο 40-30, κατέκτησε το 4ο game για το 3-1, ενώ και στο 3ο service game η Σάκκαρη αντιμετώπισε ξανά διπλό break point (15-40), με τη Γουάνγκ να βγάζει winner και να ξεφεύγει με 4-1. Η Κινέζα με love game έφθασε στο 5-1, με τη Σάκκαρη να απαντά με τον ίδιο τρόπο (5-2).

Αμέσως μετά η Σάκκαρη δέχθηκε ιατρική φροντίδα για λίγα λεπτά στον δεξιό ώμο της. Με την επανέναρξη του αγώνα η Σάκκαρη προηγήθηκε με 0-40, όμως η Γουάνγκ κατέκτησε το game και το σετ με 6-2 κι αμέσως μετά η Ελληνίδα παίκτρια αποχώρησε, αδυνατώντας να συνεχίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα