US Open: Η Μπιουρέλ έχασε τα πρώτα εννέα games, όμως προκρίθηκε

Δημήτρης Ντζάνης
Η Κλάρα Μπιουρέλ
Η Κλάρα Μπιουρέλ πέτυχε μια τρελή ανατροπή απέναντι στη Σλόαν Στέφενς, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του US Open.

Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην 1η ημέρα του US Open συνδυάστηκε με μια τεράστια ανατροπή, με πρωταγωνίστρια την Κλάρα Μπιουρέλ.

Η 23χρονη Γαλλίδα, Νο.56, έχασε τα πρώτα εννέα games με αντίπαλο τη Σλόαν Στέφενς, όμως ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση, απέναντι στην πρωταθλήτρια του US Open το 2017.

Η Στέφενς προηγήθηκε 6-0, 3-0 κι έδειξε να φθάνει σε μία άνετη πρόκριση. Η Αμερικανίδα διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας 4-1, αλλά εκεί άρχισε η αντεπίθεση της Γαλλίδας, που μείωσε σε 4-3, 5-4, στο 10ο game έσβησε matxh point, για να ισοφαρίσει σε 5-5 και να πάρει το σετ με 7-5.

Η Στέφενς είχε την πρωτοπορία και στο 3ο σετ, με 2-0, 4-2, όμως η Μπιουρέλ δεν τα παράτησε. Ισοφάρισε σε 4-4, έσωσε και 2ο match point για να ισοφαρίσει ξανά σε 5-5 και με 7-5 να πετύχει την απίθανη ανατροπή, κλείνοντας ραντεβού με τη Βικτόρια Αζαρένκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα