US Open: H Μπαντόσα για πρώτη φορά στον 3ο γύρο

Δημήτρης Ντζάνης
Η Πάουλα Μπαντόσα
Η Πάουλα Μπαντόσα νικώντας την Τέιλορ Τάουνσεντ με 2-0 σετ και για πρώτη φορά θα δώσει το «παρών» στον 3ο γύρο του US Open.

Η Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, με την 26χρονη παίκτρια να εξασφαλίζει για πρώτη φορά στην καριέρα της την παρουσία της στον 3ο γύρο του US Open.

H Ισπανίδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμερικανίδας, Τέιλορ Τάουνσεντ με 6-3, 7-5 για την πρόκριση στη φάση των «32» στο US Οpen κι έχει την ευκαιρία να πάει ακόμα πιο μακριά, καθώς τώρα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα, Έλενα-Γκαμπριέλα Ρούσε.

Η Ρούσε, Νο.122, έκανε την έκπληξη νικώντας την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 6-4, 7-5 και επίσης για πρώτη φορά φθάνει στον 3ο γύρο του US Open.

Η Μπαντόσα απέναντι στην Τάουνσεντ κυριάρχησε στο 1ο σετ, προηγήθηκε 3-1, 5-2 και το κατέκτησε με 6-3. Στο 2ο σετ έδειξε χαρακτήρα, η Τάουσεντ με break προηγήθηκε 4-3, πήγε στο 5-3, όμως η Μπαντόσα με τέσσερα στη σειρά games έκανε την ανατροπή, 7-5, φθάνοντας στις 12 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια της. Με την πορεία της στο US Open έχει ήδη ανέβει κατά έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κι αυτή τη στιγμή φιγουράρει στο No.23.

Tην πρόκριση στον 3ο γύρο εξασφάλισε με άνεση η Μάντισον Κις, με την Αμερικανίδα να επικρεκατεί επί της Αυστραλής, Μάγια Τζόιντ με 6-4, 6-0. Αντίπαλός της για την πρόκριση στον 4ο γύρο θα είναι η Ελίζ Μέρτενς, που επικράτησε της Άιλα Τομιάνοβιτς με 6-3, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα