Η Ριμπάκινα αποσύρθηκε από το US Open

Δημήτρης Ντζάνης
rybakina_us_open
Άδοξο τέλος είχε για την Έλενα Ριμπάκινα η συμμετοχή της στο US Open, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της, στον 3ο γύρο οι Σβιόντεκ, Πεγκούλα και Παολίνι.

Η Έλενα Ριμπάκινα απέσυρε τη συμμμετοχή της από US Open, λίγη ώρα πριν από τον αγώνα της με τη Γαλλίδα, Τζέσικα Πονσέ για τον 2ο γύρο.

Η 25χρονη Καζάκα τενίστρια, Νο.4 στο ταμπλό, ολοκλήρωσε άδοξα την παρουσία της στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας τραυματισμού.

«Δεν ήθελα να τελειώσω το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς με αυτόν τον τρόπο, αλλά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και ελπίζω να μπορέσω να κλείσω το υπόλοιπο της χρονιάς δυνατά» δήλωσε η Ριμπάκινα.

Νωρίτερα η Ίγκα Σβιόντεκ πέρασε μια ευχάριστη ώρα στο Arthur Ashe, επικρατώντας επί της Ένα Σιμπαχάρα με 6-0, 6-1, για την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Στη φάση των «32» προκρίθηκε και η Τζασμίν Παολίνι, η οποία είδε την Καρολίνα Πλίσκοβα να εγκαταλείπει από το πρώτο game της αναμέτρησης. Στην επόμενη φάση η Ιταλίδα, θα αντιμετωπίσει τη Γιούλια Πουντίτσεβα. Στον 3ο γύρο θα είναι και η Τζέσικα Πεγκούλα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Σοφία Κένιν με 7-6(4), 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα