US Open: Ασταμάτηση η Μπαντόσα, πέρασε στα προημιτελικά

Δημήτρης Ντζάνης
H Πάουλα Μπαντόσα
Η Πάουλα Μπαντόσα ξεπέρασε σε 82 λεπτά το εμπόδιο της Γιαφάν Γουάνγκ με 2-0 σετ και πέρασε στα προημιτελικά του US Open.

H Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζει την ονειρεμένη της πορεία στη Νέα Υόρκη, η 26χρονη Ισπανίδα νίκησε και την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ με 6-2, 6-1 κι εξασφάλισε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα προημιτελικά στο US Open.

Μόλις 82 λεπτά χρειάστηκε η Μπαντόσα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουάνγκ και για δεύτερη φορά στην καριέρα της θα παίξει σε προημιτελικά Grand Slam, μετά το Roland Garros το 2021.

Η Μπαντόσα από τo Wimbledon και μετά μετρά 14 νίκες σε 16 παιχνίδια και πλέον περιμένει την αντίπαλό της στα προημιτελικά από τον αγώνα ανάμεσα στην κάτοχο του τίτλου, Κόκο Γκοφ και την Έμμα Ναβάρο.

«Το δύσκολο σημείο για μένα ήταν στα μέσα της σεζόν, ήταν πολύ άσχημα. Υπήρχαν στιγμές, ειδικά μετά τη Μαδρίτη, που δεν ήξερα τι να κάνω. Στο μυαλό μου σκεφτόμουν, ίσως θα έπρεπε να τα παρατήσω, γιατί δεν ήθελα να παίζω τένις, χωρίς να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο» δήλωσε η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά.

Με τη νέα νίκη της η Ισπανίδα έχει ανέβει κατά εννέα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.20.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα