US Open: Η Μούχοβα ξανά στα ημιτελικά

Δημήτρης Ντζάνης
Η Καρολίνα Μούχοβα
Η Καρολίνα Μούχοβα χωρίς χαμένο σετ σε πέντε αγώνες, προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, όπου περιμένει τη Σβιόντεκ ή την Πεγκούλα.

Η Καρολίνα Μούχοβα για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό του US Open, μετά την επιβλητική νίκη επί της Βραζιλιάνας, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 6-1, 6-4.

Η 28χρονη παίκτρια από την Τσεχία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, μετρώντας ήδη πέντε νίκες χωρίς χαμένο σετ στο US Open.

Στον περσινό ημιτελικό στο US Open ηττήθηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια, Κόκο Γκοφ. ενώ τώρα θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί για 2η φορά σε τελικό Grand Slam, μετά το περσινό στο Roland Garros απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ.

Η Σβιόντεκ ή η Τζέσικα Πεγκούλα θα είναι η αντίπαλος για τη Μούχοβα στον ημιτελικό, με τον δικό τους προημιτελικό να ξεκινά στις 02:00 το πρωί, ώρα Ελλάδος, της Πέμπτη (5/9). Η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Έμμα Ναβάρο συνθέτουν το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα