Ο Τζόκοβιτς στα προημιτελικά με την 32η διαδοχική του νίκη στο Wimbledon

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Χούμπερτ Χούρκατς με 3-1 σετ, έφθασε στις 32 διαδοχικές νίκες στο Wimbledon, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

O Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει απτόητος την πορεία του για τον 8ο τίτλο του στο Wimbledon και 3ο διαδοχικό. Ο κάτοχος του τίτλου λύγισε την αντίσταση του Χούμπερτ Χούρκατς με 7-6(6), 7-6(6), 5-7, 6-4 και πέρασε για 14η φορά στην καριέρα του στο Wimbledon.

O 36χρονος Σέρβος έφθασε στην 32η διαδοχική του νίκη στο Wimbledon. Η τελευταία φορά που δεν βγήκε νικητής ήταν στον προημιτελικό του 2017 απέναντι στον Τόμας Μπέρντιχ και εκεί αποχώρησε εξ αιτίας τραυματισμού στο 2ο σετ. Μετά ακολούθησαν οι τίτλοι το 2018, το 2019, το 2021 και πέρυσι.

Ο αγώνα με τον Κούρχατς σταμάτησε την Κυριακή μετά τα δύο πρώτα σετ και συνεχίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κεντρικό κορτ. Ο Χούρκατς συνέχισε να βάζει δύσκολα απέναντι στον Τζόκοβιτς και με break στο 12ο game πήρε το 3ο σετ με 7-5, το πρώτι χαμένο για τον Σέρβο στο τουρνουά.

Όμως ο Τζόκοβιτς με το μοναδικό δικό του break έκανε το 4-3 στο 4ο σετ και με love game στο 8ο και στο 10ο game τελείωσε το σετ με 6-4, εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Στα προημιτελικά θα παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και αν περάσει θα έχει ημιτελικό με έναν από τους Γιάνικ Σίνερ ή Ρομάν Σαφιούλιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα