Wimbledon: Οι Αλκαράθ και Ρούνε έκλεισαν ραντεβού στον προημιτελικό των 20άρηδων

O Κάρλος Αλκαράθ χαμογελάει
Δύο 20άρηδες, με ηλικιακή διαφορά έξι ημερών, οι Κάρλος Αλκαράθ και Χόλγκερ Ρούνε θα αναμετρηθούν για μια θέση στα ημιτελικά στο Wimbledon.

O Κάρλος Αλκαράθ και ο Χόλγκερ Ρούνε μπορεί να αντιμετώπισαν προβλήματα, όμως έκλεισαν ραντεβού σε μια μονομαχία των 20άρηδων στο Wimbledon.

Ο Ρούνε, μεγαλύτερος μόλις κατά έξι ημέρες, νίκησε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 3-1 σετ και λίγο μετά έμαθε τα νέα από το κεντρικό κορτ, με τον Αλκαράθ να νικά τον συγκινητικό Ματέο Μπερετίνι με 3-6, 6-3, 6-3, 6-3.

O Αλκαράθ θα παίξει για πρώτη φορά στα προημιτελικά στο Wimbledon και παράλληλα συνεχίζεται η μονομαχία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ρούνε απειλεί τον Τσιτσιπά

Ο Ρούνε έχασε το πρώτο σετ από τον Ντιμιτρόφ, πήρε οριακά τα επόμενα δύο και τελικά με 3-6, 7-6(6), 7-6(4), 6-3 έφθασε στη νίκη απέναντι στον 32χρονο Βούλγαρο.

Ο Δανός στη δεύτερη στη δεύτερη παρουσία του στο Wimbledon, φθάνει στον 3ο προημιτελικό της καριέρας του στα Grand Slam, μετά το Roland Garros (2022, 2023).

Με την πρόκρισή του έφθασε σε απόσταση 25 βαθμών τον Στέφανο Τσιτσιπά και σε περίπτωση νίκης επί του Αλκαράθ θα κερδίσει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, ανεβαίνοντας στο Νο.4, ρίχνοντας τον Τσιτσιπά στο Νο.6 και τον Κάσπερ Ρουντ στο Νο.5, αντίστοιχα.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Αλκαράθ - Ρούνε

Μεντβέντεφ - Γιούμπανκς

Σίνερ - Σαφιούλιν

Ρούμπλεφ - Τζόκοβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα