Oι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου ξεκινούν στα προκριματικά του Wimbledon

Δημήτρης Ντζάνης
Oι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου ξεκινούν στα προκριματικά του Wimbledon
Οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αρχίζουν την Τρίτη την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Wimbledon.

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αρχίζουν την Τρίτη (25/6) την προσπάθειά τους στα προκριματικά στο Wimbledon. Στόχος οι τρεις νίκες που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό, που αρχίζει τη Δευτέρα (1/7).

H Γραμματικοπούλου (Νο.284) θα αγωνιστεί στο court 3, στο 4ο παιχνίδι του προγράμματος που αρχίζει στις 12:00. Πρώτη αντίπαλός της θα είναι η Αμερικανίδα, Αμάντα Ανισίμοβα (Νο.191), η οποία έχει φθάσει μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros το 2019.

Η νικήτρια στον 2ο γύρο θα παίξει είτε με την Αμερικανίδα Χέιλι Μπαπτίστ (Νο4 στα προκριματικά), είτε με τη Γερμανίδα Νόμα Νόα Ακούγκουε (Νο179).

Η 27χρονη Γραμματικοπούλου έχει δύο παρουσίες σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam, μετά το US Open το 2021 (2ος γύρος) και το Roland Garros το 2022 (1ος γύρος).

Η Παπαμιχαήλ (Νο.210) θα επιδιώξει την παρθενική της παρουσία σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam. Πρώτη αντίπαλος για την 31χρονη παίκτρια από την Πρέβεζα, θα είναι η 23χρονη Αμερικανίδα, Ελίζαμπεθ Μάντλικ (Νο.174), που έχει τρεις παρουσίες σε Grand Slam, αλλά όχι στο Wimbledon.

O αγώνας θα είναι ο 3ος στο πρόγραμμα στο court 7 και η νικήτρια στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την 20χρονη Ρωσίδα, Ερικα Αντρέεβα (Νο.99 στον κόσμο), είτε την 21χρονη συμπατριώτισσά της, Πολίνα Κουντερμέτοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα