Ραντουκάνου: «Η Σάκκαρη είναι κορυφαία, είμαι το αουτσάιντερ»

Ραντουκάνου: «Η Σάκκαρη είναι κορυφαία, είμαι το αουτσάιντερ»
Η Εμμα Ραντουκάνου έχρισε φαβορί τη Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα τους για μια θέση στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η Έμμα Ραντουκάνου είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη για να προκριθεί για 4η φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η συνάντηση με την 21χρονη Βρετανίδα, φέρνει στη μνήμη των φίλων του τένις τη μοναδική μέχρι σήμερα αναμέτρησή τους, ήταν για τα ημιτελικά του US Open το 2021, όταν η Ραντουκάνου είχε επικρατήσει με 6-1, 6-4 και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο, τον μοναδικό στην καριέρα της.

Η Βρετανίδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, τώρα βρίσκεται στο Νο.135 της παγκόσμιας κατάταξης και προσπαθεί να επανέλθει. Το 2023 αγωνίστηκε μόνο στο Australian Open (2o γύρος), ενώ την ίδια επίδοση είχε στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο.

Σε ερώτηση για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μαρία Σάκκαρη, η Ραντουκάνου είπε: «Οι συνθήκες τώρα είναι διαφορετικές. Όπως σε έναν αγώνα για τρίτο γύρο σε σύγκριση με έναν ημιτελικό. Εκείνη την εποχή η δυναμική ήταν επίσης διαφορετική. Ήμουν άγνωστη παίκτρια. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς.

Είναι κορυφαία στον κόσμο. Και πάλι, θα είμαι το αουτσάιντερ και θα μπορώ απλώς να απολαμβάνω να παίζω στο κοινό μου, θέλω απλώς να συνεχίσω να διασκεδάζω και να προσπαθώ να μείνω μια επιπλέον ημέρα στο τουρνουά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα