Σπουδαία πρόκριση η Μπαντόσα στον 4ο γύρο στο Wimbledon

badosa_wimbledon
Η Πάουλα Μπαντόσα νικώντας την Ντάρια Κασάτκινα με 2-1 σετ για 3η φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί στον 4ο γύρο στο Wimbledon.

Με τέσσερα κερδισμένα στη σειρά games στο 3ο σετ, η Πάουλα Μπαντόσα νίκησε την Ντάρια Κασάτκινα με 7-6(6), 4-6, 6-4 για την πρόκριση στον 4ο γύρο στο Wimbledon.

H 26χρονη Ισπανίδα, μετά τα πολλά προβλήματα με τον τραυματισμό στη μέση της, δείχνει να επανέρχεται δριμύτερη και για 3η φορά στην καριέρα της θα παίξει στη φάση των «16» στο Wimbledon, μετά το 2021 και το 2022.

H σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά βρέθηκε να χάνει με 4-2 από την Κασάτκινα στο 3ο σετ, όμως κατέκτησε τα τέσσερα επόμενα games, για το 6-4 και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά.

Στον 4ο γύρο η Μπαντόσα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Ουκρανή Νταϊάνα Γιαστρέμσκα και την Κροάτισσα, Ντόνα Βέκιτς, ενώ στα προημιτελικά υπάρχει η πιθανότητα συνάντησης με τη Μαρία Σάκκαρη.

Την πρόκριση στον 4ο γύρο εξασφάλισε και η Τζασμίν Παολίνι, με την Ιταλίδα να νικά την Μπιάνκα Αντρεέσκου με 7-6(4), 6-1 και έπειτα από τρεις σερί αποκλεισμούς από τον 1ο γύρο, τώρα να βρίσκεται στη φάση των «16». Για την πρόκριση στηνη οκτάδα η Παολίνι θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις, καθώς η Αμερικανίδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάρτα Κόστιουκ με 6-4, 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα