O Ζβέρεφ στον 4ο γύρο στο Wimbledon μετά από μαραθώνιο tie break

zverev_wimbledon
O Aλεξάντερ Ζβέρεφ πήρε το tie break των 32 πόντων από τον Κάμερον Νόρι και μαζί τη νίκη με 3-0 σετ και την πρόκριση στη φάση των «16» στο Wimbledon.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βγήκε νικητής με αντίπαλο τον γηπεδπούχο Κάμερον Νόρι με 3-0 σετ και για 3η φορά στην καριέρα του θα παίξει στον 4ο γύρο τoυ Wimbledon.

O 27χρονος Γερμανός ήταν πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές επικρατώντας με 6-4, 6-4, 7-6(15) και με αντίπαλο έναν εκ των Τέιλορ Φριτζ ή Αλεχάντρο Ταμπίλο θα διεκδικήσει την πρώτη του παρπουσία στα προημιτελικά του τουρνουά.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το tie break του 3ου σετ, που είχε διάρκεια μεγαλύτερη των 22 λετπών, παίχθηκαν 32 πόντοι και ο Ζβέρεφ πήρε τη διαδικασία στο 6ο match point. O Γερμανός είχε άσχημη πτώση στο 5ο game του 2ου σετ, δέχθηκε ιατρική φροντίδα στο δεξίο γόνατο και συνέχισε κανονικά.

Ο Σέλτον κόντρα στον Σίνερ

Την πρόκριση στον 4ο γύρο εξασφάλισε και ο Μπεν Σέλτον. Ο 21χρονος από τις ΗΠΑ, υπό το βλέμμα του Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Ντένις Σαποβάλοφ με 7-6(4), 6-2, 6-4, 4-6, 6-2 και έκλεισε ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ για μια θέση στα προημιτελικά.

Στη φάση των «16» θα είναι και ο Μπαουτίστα Άγκουτ, με τον Ισπανό να νικά τον Φάμπιο Φονίνι με 7-6(6), 3-6, 5-7, 7-6(1), 6-4. Αντίπαλός του θα είναι ο Τόμι Πολ και ο νικητής στα προημιτελικά θα παίξει με τον Αλκαράθ ή τον Ουμπέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα