Οι Σίνερ και Μεντβέντεφ έκλεισαν ραντεβού στα προημιτελικά στο Wimbledon

sinner_wimbledon
Το πρώτο ντέρμπι των προημιτελικών για το απλό ανδρών στο Wimbledon θα έχει για αντιπάλους τον Γιάνικ Σίνερ με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, πρόκριση και για τον Αλκαράθ.

Γιάνικ Σίνερ και Ντανίλ Μεντβέντεφ συνθέτουν το πρώτο χρονικά ζευγάρι των προημιτελικών στο Wimbledon.

O Σίνερ κυριάρχησε απέναντι στον Μπεν Σέλτον, επικρατώντας με 6-2, 6-4. 7-6(9) και για 3η διαδοχική χρονιά θα αγωνιστεί στην οκτάδα, έχοντας φθάσει μέχρι τα ημιτελικά στην περσινή διοργάνωση. Ο Ιταλός έφθασε στις 42 σε 45 αγώνες τη φετινή σεζόν, έχοντας κατακτήσει το Australian Open, ενώ ήταν ημιφιναλίστ στο Roland Garros.

Αντίπαλός του θα είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που πέρασε άκοπα το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Με το σκορ στο 5-3 υπέρ του Μεντβέντεφ, ο Βούλγαρος αποχώρησε έπειτα από 35 λεπτά αγώνα. Ο Ντιμιτρόφ γλίστησε στο 5ο game, έλαβε ιατρική βοήθεια στο γόνατο και μετά το 8ο game αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο Μεντβέντεφ πέρυσι έφθασε στα ημιτελικά του Wimbledon, απέναντι στον Σίνερ έχει ρεκόρ 6-5, όμως έχει ηττηθεί στις πέντε τελευταίες συναντήσεις τους.

Την υπεράσπιση του τίτλου του συνεχίζει ο Κάρλος Αλκαράθ, με τον Ισπανό να νικά τον Ούγκο Ουμπέρ με 6-3, 6-4, 1-6, 7-5 για τον 7ο διαδοχικό προημιτελικό σε Grand Slam. O αντίπαλός του στα προημιτελικά θα είναι ένας εκ των Τόμι Πολ ή Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ και ο νικητής στα ημιτελικά θα παίξει με τον Σίνερ ή τον Μεντβέντεφ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα