Η Σβιτόλινα ξέσπασε σε λυγμούς στο κορτ για τα θύματα από τη ρωσική επίθεση στο Κίεβο

 Η Σβιτόλινα ξέσπασε σε λυγμούς στο κορτ για τα θύματα από τη ρωσική επίθεση στο Κίεβο
Η Ελίνα Σβιτόλινα προτίμησε να μιλήσει για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Κίεβο, παρά για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Wimbledon.

H πυραυλική επίθεση της Ρωσίας το πρωί της Δευτέρας (8/7) στο Κίεβο, που έχει επιφέρει τον θάνατο τουλάχιστον 29 ανθρώπων, δεν άφησε ασυγκίνητη την Ελίνα Σβιτόλινα.

Η 29χρονη Ουκρανή λίγες ώρες αργότερα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon, όμως στις πρώτες δηλώσεις της στο κορτ, ξέσπασε σε λυγμούς για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της.

«Ηταν μια καλή απόδοση από την πλευρά μου σήμερα, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για τον ουκρανικό λαό, δεν ήταν εύκολο για εμένα να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, από το πρωί ήταν δύσκολο να διαβάζω τις ειδήσεις, ήταν σκληρό για εμένα να έρθω στο κορτ, είμαι χαρούμενη που έπαιξα και νίκησα» είπε η Ουκρανή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα