O Φριτζ την ολική ανατροπή επί του Ζβέρεφ και πτώση στο Νο.12 ο Τσιτσιπάς

Ο Τέιλορ Φριτζ πανηγυρίζει
Ο Τέιλορ Φριτζ απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, συνεχίζει στα προημιτελικά του Wimbledon, ρίχνοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τέιλορ Φριτζ βρέθηκε πίσω δύο σετ απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όμως ο 26χρονος Αμερικανός πέτυχε την ολική ανατροπή και με 4-6, 6-7(4), 6-4, 7-6(3) πήρε πανάξια την πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon.

O Φριτζ ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση στο Wimbledon και παράλληλα ξεπέρασε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας παίκτης κινδυνεύει να χάσει τουλάχιστον άλλη μια θέση στο ranking της ATP και να βρεθεί στο Νο.13, αν ο Τόμι Πολ στα προημιτελικά αποκλείσει τον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Φριτζ στον δρόμο για τα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Μουζέτι, με τον Ιταλό να νικά τον Γάλλο, Μπετσί Περικάρ με 4-6, 6-3, 6-3, 6-2 και για πρώτη φορά στην καριέρα του να προκρίνεται στην οκτάδα ενός Grand Slam.

Συνέχεια στην εξαιρετική του πορεία έδωσε και ο Άλεξ ντε Μινόρ, ο Αυστραλός νικώντας τον Γάλλο, Αρτούρ Φιλ με 6-2, 4-6, 6-4, 6-3 και πέρασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Wimbledon.

O Nτε Μινόρ, που έπαιξε προημιτελικό και στο Roland Garros, περιμένει τον αντίπαλό του από τον αγώνα ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Χόλγκερ Ρούνε. Πάντως, ήδη με την πορεία του στο Λονδίνο, έχει ανέβει τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται στο Νο.6.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα