Τζόκοβιτς: Το ειρωνικό «Gooooodnight» στο κοινό του Wimbledon

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απάντησε με καυστικό τρόπο στους θεατές που τον αποδοκίμασαν στον αγώνα του με τον Χόλγκερ Ρούνε στο Wimbledon.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε κέφια μετά τη νίκη του επί του Χόλγκερ Ρούνε και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Wimbledon.

Στις δηλώσεις του στο κορτ αμέσως μετά τον αγώνα και με αφορμή τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του από το κοινό, δεν άφησε την ευκαιρία να το σχολιάσει και αν δώσει τη δική του απάντηση

«...Kαι έχω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους, που επέλεξαν να μη σεβαστούν έναν παίκτη και στην περίπτωση αυτή σε εμένα, "Have a gooooodnight". Ξέρω ότι ζητωκραύγαζαν για τον Ρούνε, αλλά αυτό είναι μια δικαιολογία για να κάνουν boo.

Είμαι στο tour πάνω από 20 χρόνια και ξέρω πώς δουλεύει, όλα τα κόλπα. Σέβομαι τους ανθρώπους που πλήρωσαν και ήρθαν απόψε και αγαπούν το τένις. Έχω παίξει σε πολύ πιο εχθρικές συνθήκες. Παιδιά δεν μπορείτε να με αγγίξετε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα