Σάκκαρη - Κορνέ 0-2: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός στο Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν αγνώριστη απέναντι στην Αλίζ Κορνέ, γνώρισε την ήττα με 6-1, 6-4 και μαζί τον πρόωρο αποκλεισμό από το 250άρι τουρνουά στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη για άλλη μια φορά προβλημάτισε με την αγωνιστική της παρουσία, έπειτα από κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα από την Αλίζ Κορνέ με 6-1, 6-4 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο 250άρι τουρνουά στο Νότιγχαμ.

Απέναντι στην 33χρονη Γαλλίδα η Σάκκαρη εμφανίστηκε αγνώριστη, αποχαιρετώντας το τουρνουά από τη φάση των «16». Αυτή είναι η πρώτη ήττα που γνωρίζει η Μαρία Σάκκαρη από την Κορνέ στο tour έπειτα από τρεις νίκες.

Απειλήθηκε με bagel set

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν κάκιστο από τη Μαρία Σάκκαρη, σε ένα σετ όπου όσες φορές επέλεξε να ανέβει στο φιλέ δεν είχε ισορροπία, με την Κορνέ να βρίσκει τρόπους να περνά την μπάλα.

Η Γαλλίδα πετυχαίνοντας break με την 3η ευκαιρία προηγήθηκε 2-0 και με άνεση έφθασε στο 3-0, έπειτα από 15 λεπτά αγώνα. Η Κορνέ ελέγχοντας τον αγώνα, προηγήθηκε 15-40 και παρότι η Σάκκαρη «έσβησε» αρχικά τον κίνδυνο break, η Γαλλίδα το πέτυχε στο 2ο πλεονέκτημα για το 4-0.

Διατηρώντας το σερβίς της για το 5-0, απείλησε τη Σάκκαρη με bagel set, στο 6ο game των 12 λεπτών. Εκεί η Σάκκαρη έσωσε σε τέσσερις περιπτώσεις set point και τελικά το κατέκτησε.

Ομως η Κορνέ έκλεισε το σετ με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε στο σερβίς της για το 6-1 σε 44 λεπτά, με τη Σάκκαρη να μερτά πέντε winners και 16 αβίαστα λάθη.

Προσωρινή αντίδραση

Η προβληματική εικόνα από τη Μαρία Σάκκαρη συνεχίστηκε και στο 2ο σετ. Η Κορνέ από το 15-40, άρχισε με νέο break και χωρίς πρόβλημα έκανε το 2-0.

Το love game από τη Σάκκαρη για το 2-1, φάνηκε να είναι ένα πρώτο σημάδι ανάκαμψης. Όμως η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα χάθηκε αμέσως μετά. Η Κορνέ με συνεχόνους πόντους μετέτρεψε το 0-40 σε 3-1 και με νέο break έκανε το 4-1.

Η Σάκκαρη βρήκε το μοναδικό της break στο 5ο game, μείωσε σε 4-2 και με δεύτερο κερδισμένο game, πλησίασε στο 4-3.

Ομως και πάλι δεν είχε σταθερή απόδοση. Η Κορνέ κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και όλη η εικόνα του αγώνα αντικατοπτρίστηκε στο 10o game: H Σάκκαρη προηγήθηκε 0-30, όμως η Κορνέ με ψυχραιμία προσπέρασε 40-30 και νε το πρώτο match point έφθασε στο 6-4 και στην τελική επικράτηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα