H Παπαμιχαήλ στα ημιτελικά του διπλού στην Οσάκα

Κώστας Ευθυμιάδης
H Παπαμιχαήλ στα ημιτελικά του διπλού στην Οσάκα
Στα ημιτελικά της WTA 250 διοργάνωσης της Οσάκα προκρίθηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ μαζί με την Φερνάντα Κοντρέρας και… φλερτάρει με τον πρώτο της τελικό σε 250αρι τουρνουά της WTA.

Η Παπαμιχαήλ και η Κοντρέρας κέρδισαν τις Τζαλαμίντζε και Λανσέρε με 6-2, 7-5, για να μπουν στα ημιτελικά του διπλού στην Οσάκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια με την Μεξικανή συμπαίκτριά της, στον προηγούμενο γύρο είχαν αποκλείσει τις Φρουχβίρτοβα και Σνάιντερ σβήνοντας 4 match points (6-4, 5-7, 15-13) και τα ξημερώματα έφτασαν σε μία ακόμη νίκη.

Στα ημιτελικά αύριο θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο των Αννα Λένα Φρίντσαμ (Γερμανία) και Νάντια Κίτσενοκ (Ουκρανία), οι οποίες κέρδισαν τις Καβαγκούτσι και Κομπόρι με 6-4, 6-3.

Θα είναι ο 2ος ημιτελικός σε WTA 250 διοργάνωση για την Παπαμιχαήλ στη χρονιά -και στην καριέρα της- μετά από την παρουσία της στα ημιτελικά του Merida Open στο Μεξικό, με παρτενέρ τότε την Σιμόνα Βάλτερτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα