Η Σβιόντεκ αποσύρθηκε από την Γουαδαλαχάρα

Κώστας Ευθυμιάδης
H Ιγκα Σβιόντεκ σε προπόνηση
Συντήρηση δυνάμεων για το τέλος της σεζόν αποφάσισε να κάνει η Ιγκα Σβιόντεκ που αφήνει το 1000αρι στο Μεξικό και πάει απευθείας στο Τόκιο.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, η Ιγκα Σβιόντεκ, θα απουσιάσει από το 1000άρι στην Γουαδαλαχάρα την επόμενη εβδομάδα.

Η Πολωνή ανακοίνωσε πως η απόφασή της έχει να κάνει με την διαχείριση και την συντήρηση δυνάμεων. Ετσι, θα απουσιάσει από το Μεξικό και το Νο1 (Σαμπαλένκα) και το Νο2.
«Πρέπει να ακούσω το σώμα μου. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν και να είμαι υγιής, οπότε πρέπει να οργανώσω έξυπνα το πρόγραμμα μου και να μην ρισκάρω να έχω κάποιον τραυματισμό. Λυπάμαι που δεν θα είμαι εκεί, αλλά είμαι σίγουρη πως η ατμόσφαιρα στη Γουαδαλαχάρα θα είναι τόσο εκπληκτική όσο τη θυμάμαι» ανέφερε στα σόσιαλ η Σβιόντεκ.

Το τουρνουά θα έχει σοβαρές απουσίες, καθώς πέρα από τις Σαμπαλένκα και Σβιόντεκ, έχουν αποσύρει την συμμετοχή τους και οι Γκοφ, Ριμπάκινα, Πεγκούλα, Βοντρούσοβα, Μούχοβα, Κβιτοβα, Κρεϊτσίκοβα και Σβιτολίνα μεταξύ άλλων. Οι περισσότερες θα πάνε απευθείας στο Τόκιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα