Ανετα η Σαμπαλένκα, αποκλείστηκαν Βοντρούσοβα και Χαντάντ Μάια

Κώστας Ευθυμιάδης
H Σαμπαλένκα σερβίρει
Σε μόλις 67 λεπτά η Αρίνα Σαμπαλένκα απέκλεισε την Σοφία Κένιν, ενώ θύμα έκπληξης έπεσε η Βοντρούσοβα που αποκλείστηκε από την Καλίνινα, σε ένα αποτέλεσμα που ενδιαφέρει άμεσα και την Μαρία Σάκκαρη.

Η Σαμπαλένκα απώλεσε μόλις τρία σετ από την Κένιν (6-1, 6-2) σε ένα ματς που είχε 5 άσους και το απίστευτο 22/23 κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς!

Το Νο1 του κόσμου στα δικά της service games, έχασε μόλις 6 πόντους (11/16 σε δεύτερο σερβίς), ενώ οι συνολικοί πόντοι στον αγώνα ήταν 61-28!

Επόμενη αντίπαλος για την Σαμπαλένκα θα είναι η νικήτρια από το Φρες - Μπούλτερ.

Αντίθετα, θύμα έκπληξης από την Ουκρανή Καλίνινα έπεσε η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, η οποία ηττήθηκε με 1-6, 6-4, 6-1. Η Τσέχα, κάτοχος του φετινού Wimbledon, μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες για το WTA Finals μετά από αυτόν τον αποκλεισμό, ειδικά αν πάνε καλά στο Πεκίνο, Ζαμπέρ και Σάκκαρη Μούχοβα απουσιάζει).

Στον επόμενο γύρο η Καλίνινα θα παίξει με την Σάβιλ, η οποία απέκλεισε την Σινιάκοβα με 6-2, 6-2.

Αποκλεισμός σοκ και για την Κρεϊτσίκοβα που ηττήθηκε από την εκπληκτική 16χρονη Μίρα Αντρέεβα και μάλιστα εύκολα (6-2,6-2), σε ένα αποτέλεσμα μάλλον καταδικαστικό για τις πιθανότητές της να προκριθεί στο WTA Finals.

Εκπληξη είχαμε και με τον αποκλεισμό της Χαντάντ Μάια από την Ιταλίδα Παολίνι με 6-3, 4-6, 4-6, ενώ δύο ακόμη φαβορί έμειναν εκτός, με την Μέρτενς να χάνει από την Γιουάν με 3-6, 6-1, 6-4 (Γιουάν και Παολίνι παίζουν μαζί στον δεύτερο γύρο) και την Μπούζκοβα από την Πουτνίτσεβα (6-2, 7-6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα