Μπρισμπέιν: Με ένα χαμένο γκέιμ οι Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα στα προημιτελικά

Δημήτρης Ντζάνης
H Αρίνα Σαμπαλένκα σερβίρει
Οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα πέρασαν με άνεση στα προημιτελικά στο 500άρι τουρνουά στο Μπρισμπέιν, εκεί θα είναι και η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα.

Εντυπωσιακές οι Αρίνα Σαμπαλάνκα και η Έλενα Ριμπάκινα εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά στο Μπρισμπέιν. Κοινό χαρακτηριστικό για τις δυο παίκτριες, είναι ότι έχασαν μόλις ένα γκέιμ.


Η Σαμπαλένκα νίκησε την Κινέζα, Ζου με 6-1, 6-0 και επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Ντάρια Κασάτκινα, που νίκησε τη Μάγκντα Λινέτ με 6-4, 6-2.

Η Ριμπάκινα επικράτησε επί της Ελίζ Μέρτενς επίσης με 6-1, 6-0 και στη συνέχεια θα παίξει με την Αναστασία Ποτάποβα, που με τη σειρά της νίκησε τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 7-5, 6-7(7), 6-4.

Η 16χρονη Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα, κυριάρχησε απέναντι στην Αρίνα Ροντιόνοβα με 6-1, 6-1 και για πρώτη φορά στην καριέρα της θα παίξει σε προημιτελική φάση σε τουρνουά WTA. Τέλος, η Γιέλενα Οσταπένκο νικώντας την Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-2, 4-6, 6-3 στα προημιτελικά θα συναντήσει τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Σβιτόλινα ξεπέρασε τη Ραντουκάνου στο Όκλαντ

Στο 250άρι του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία η Ελίνα Σβιτόλνα νίκησε την Εμα Ραντουκάνου με 7-6(5), 6-7(3), 6-1 στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για τη φάση των «16», ενώ η Κόκο Γκοφ δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Μπρέντα Φρουχβίρτοβα (6-3, 6-0).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα