Σάκκαρη: Έμαθε το μονοπάτι της στο 100άρι της Ντόχα

Δημήτρης Ντζάνης
Σάκκαρη: Έμαθε το μονοπάτι της στο 100άρι της Ντόχα
H Μαρία Σάκκαρη έμαθε το μονοπάτι της στο 1000άρι Όπεν της Ντόχα, με τη Λίντα Νόσκοβα, που απέκλεισε την Ίγκα Σβιόντεκ στο Australian Open, να είναι η πιθανή πρώτη αντίπαλός της στον 2ο γύρο.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Άμπου Ντάμπι, η Μαρία Σάκκαρη μετακομίζει στην Ντόχα για το 1000άρι τουρνουά, που ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου.

Η 29χρονη παίκτρια, Νο.7 στο ταμπλό, πέρασε bye τον 1ο γύρο και στον 2ο θα αντιμετωπίσει είτε την Τσέχα, Λίντα Νόσκοβα ή παίκτρια από τα προκριματικά.

Η 19χρονη Νόσκοβα (Νο.31) προέρχεται από μια εντυπωσιακή παρουσία στο Australian Open, όπου στον 3ο γύρο απέκλεισε την Ίγκα Σβιόντεκ με 3-6, 6-3, 6-4, στον 4ο την Ελίνα Σβιτόλινα, που αποσύρθηκε μετά το 3ο game, πριν ηττηθεί από την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα με 6-3, 6-4 στα προημιτελικά.

Πιθανή αντίπαλος για τη Σάκκαρη στον 3ο γύρο θα είναι μια εκ των Κρεϊτσίκοβα, Ποταπόβα, Καλίνσκαγια ή Πλίσκοβα, ενώ στο βάθος υπάρχουν η Ονς Ζαμπέρ στα προημιτελικά και η Ίγκα Σβιόντεκ στα ημιτελικά.

Στο άλλο μέρος του ταμπλό υπάρχουν οι Κόκο Γκοφ, Ελενα Ριμπάκινα, Ντάρια Κασάτκινα, αλλά και η Κίνγουεν Ζενγκ, φιναλίστ στο Australian Open.


Εντυπωσιακή Κασάτκινα στο Άμπου Ντάμπι

Στο μεταξύ στο η Ντάρια Κασάτκινα νίκησε τη Σοράνα Κιρστέα με το εντυπωσιακό 6-2, 6-0 και πέρασε στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, που άφησε εκτός συνέχειας την Ονς Ζαμπέρ, με 6-3, 6-4. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ελενα Ριμπάκινα, με τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα