Σάκκαρη - Παολίνι 0-2: Δεν χαμογέλασε ξανά στο Ντουμπάι

Δημήτρης Ντζάνης
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στο 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι, γνωρίζοντας την ήττα από την Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι με 2-0 σετ.

Μετά τα χαμόγελα από τη νίκη επί της Έμμα Ναβάρο, η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε από την Ιταλίδα, Τζασμίν Παολίνι με 6-4, 6-2 και αποχαιρέτησε από τη φάση των «16» το 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.


Με τον Βέλγο, Ζιλιέν Κανίνα (είναι ο hitting partner) να βρίσκεται στο box, η Σάκκαρη επιχειρεί μια νέα αρχή και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της είναι φυσιολογικά. Οπως στον αγώνα με τη βραχύσωμη Παολίνι, όπου η Ελληνίδα παίκτρια άρχισε καλά και στα δύο σετ (3-1, 2-0), όμως κάπου στην πορεία έχασε τον δρόμο της και μαζί το παιχνίδι.

Ο αγώνας ξεκίνησησε με τρία break σε ισάριθμα games, με τη Σάκκαρη να έχει 2/2 break points, η Παολίνι 1/1 για το 2-1 υπέρ της Ελληνίδας. Η Σάκκαρη από το 0-30 με σερί πόντων κράτησε το σερβίς της, για το 3-1.

Η Παολίνι κατακτώντας το πρώτο δικό της service game μείωσε σε 3-2, αμέσως μετά προηγήθηκε 40-0 και στη δεύτερη ευκαιρία της, πέτυχε το break για το 3-3. Η 28χρονη Ιταλίδα, διατηρώντας το σερβίς της προσπέρασε με 4-3, διευρύνοντας το σερί στα τρία κερδισμένα games. Η Σάκκαρη σταμάτησε αυτό το σερί ισοφαρίζοντας εύκολα σε 4-4, με την Παολίνι να διατηρεί το προβάδισμα (5-4).

Η Σάκκαρη σέρβιρε για να μείνει στο σετ, προηγήθηκε 30-15, όμως με δικές της αστοχίες έδωσε τη δυνατότητα στην Παολίνι να φθάσει σε set point (30-40) και με διπλό λάθος η Ιταλίδα το κατέκτησε με 6-4 σε 41 λεπτά.

Η Σάκκαρη άρχισε ξανά με break το 2ο σετ και έχοντας 10-1 στους πόντους, προηγήθηκε 2-0 και 0-40 στο 3ο game, όμως η Παολίνι έβγαλε αντίδραση και στο 2ο πλεονέκτημα που δημιούργησε μείωσε σε 2-1.

Η Ιταλίδα εκμεταλλευόμενη τον εκνευρισμό και τα λάθη της Σάκκαρη, προηγήθηκε 15-40 και με το 4o break στον αγώνα, επέστρεψε στο σετ (2-2) και διατηρώντας το σερβίς της προηγήθηκε 3-2.

Η Σάκκαρη εξακολουθώντας να έχει πρόβλημα στο σερβίς και χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι της, δέχθηκε νέο break, με την Παολίνι να ξεφεύγει με 4-2. Η Ελληνίδα παίκτρια είχε μια ευκαιρία να μείνει στον αγώνα, προηγήθηκε με 15-40, όμως και πάλι η Παολίνι είχε τις λύσεις, κάνοντας το 5-2 και με νέο break να κλείσει το σετ με 6-2 σε 41 λεπτά, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα