Δύσκολη πρόκριση για Ριμπάκινα και Γκοφ στο Ντουμπάι

Δημήτρης Ντζάνης
H Ριμπάκινα σερβίρει
Οι Ελενα Ριμπάκινα και Κόκο Γκοφ χρειάστηκαν να παίξουν τρίτο σετ για να εξασφαλίσουν τη συνέχειά τους στα προημιτελικά στο τουρνουά στο Ντουμπάι.

Η Έλενα Ριμπάκινα και η Κόκο Γκοφ χρειάστηκαν να παίξουν τρία σετ για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην προημιτελική φάση του τουρνουά στο Ντουμπάι.

H Ριμπάκινα αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση από την Πολωνή, Μαγκνταλένα Φρεχ, όμως έφθασε στην πρόκριση με 7-6(5), 3-6, 6-4 στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τζασμίν Παολίνι, η οποία νωρίτερα είχε επικρατήσει επί της Μαρίας Σάκκαρη με 6-4, 6-2.


Με τη σειρά της η Γκοφ έχασε το πρώτο σετ από την Καρολίνα Πλίσκοβα, όμως η 19χρονη Αμεριανίδα έφθασε στη νίκη με 2-6, 6-4, 6-3. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Άννα Καλίνσκαγια, που επικράτησε επί της Γιέλενα Οσταπένκο με 6-4, 7-5.

Η Ντόνα Βέκιτς έμεινε στη σπουδαία νίκη επί της Σαμπαλένκα (6-7, 6-3, 6-0), με την παίκτρια από την Κροατία να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη Σοράνα Κιρστέα με 6-3, 3-6, 7-5. Η Ρουμάνα στα προημιτελικά θα παίξει με τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα, με την Τσέχα να νικά με άνεση τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα με 6-2, 6-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα