Σαμπαλένκα: Έσωσε τέσσερα match points και συνεχίζει στο Indian Wells

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αρίνα Σαμπαλένκα πανηγυρίζει
Η Αρίνα Σαμπαλένκα «έσβησε» τέσσερα match points για να αποκλείσει την Πέιτον Στερνς και να προκριθεί με 2-1 στην επόμενη φάση του Indian Wells.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα βρέθηκε αντιμέτωπη με τον πρόωρο αποκλεισμό στο Indian Wells, με αντίπαλο την Αμερικανίδα, Πέιτον Στερνς, όμως βρήκε τις λύσεις να επικρατήσει με 6-7(2), 6-2, 7-6(6) και να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Η Στερνς (Νο.64) προηγήθηκε 5-4 και 40-0 στο 3ο σετ, όμως δεν τελείωσε τον αγώνα, με τη Σαμπαλένκα να σώζει τέσσερα match points, με το σετ και τον αγώνα να κρίνεται στο tei break.

Εκεί η Λευκορωσίδα, δημιούργησε τρία match points στ 6-3, αλλά πήρε τη διαδικασία στο 8-6 και εξασφάλισε τη συνέχειά της στο Indian Wells. Τώρα για μια θέση στις «16» θα αντιμετωπίσει την Εμμα Ραντουκάνου, η Βρετανίδα στο δικό της παιχνίδι με την Νταϊάνα Γιαστράμσκα, είδε την αντίπαλό της να εγκαταλείπει εξ αιτίας τραυματισμού και ενώ η Ραντουκάνου είχε την πρωτοπορία με 4-0.

Αποκλεισμός για Πεγκούλα, με ανατροπή η Γκοφ

Αντίθετα η Τζέσικα Πεγκούλα, δεν απέφυγε τον αποκλεισμό. Η Αμερικανίδα, προερχόμενη από τραυματισμό, ηττήθηκε από την Αννα Μπλίνκοβα με 6-2, 3-6, 6-3. Η Μπλίνκοβα στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ντιάν Πάρι, που επικράτησε επί της Λέιλα Φερνάντεζ με 7-5, 5-7, 6-2. Από αυτό το ζευγάρι θα βγει η αντίπαλος για μια από τις Σάκκαρη ή Καρολίν Γκαρσία στη φάση των «16».

Τη δική της ανατροπή χρειάστηκε να κάνει η Κόκο Γκοφ για να περάσει στον 3ο γύρο με αντίπαλο την Κλάρα Μπουρέλ. Η Γαλλίδα προηγήθηκε 5-2 στο 3ο σετ, όμως η Γκοφ πήρε τη νίκη με 2-6, 6-3, 7-6(4). Τώρα η νεαρή Αμερικανίδα θα παίξει με την Λούτσα Μπρονζέτι, που απέκλεισε την Ανχελίνα Καλίνινα με 6-3. 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα