Αποκλεισμός για την εθνική ομάδα στο ομαδικό γυναικών του ολυμπιακού τόξου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η Μάρθα Γκορίλα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

bet365

Η εθνική ομάδα γυναικών έμεινε εκτός συνέχειας στο ομαδικό του ολυμπιακού τόξου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ανυπέρβλητο αποδείθχηκε το εμπόδιο της Ισπανίας για την εθνική ομάδα (Ευαγγαλία Ψάρρα, Μάρθα Γκορίλα, Δήμητρα Παπαδοπούλου) στο ομαδικό του Ολυμπιακού τόξου γυναικών στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βερολίνο.

Η εθνική ομάδα έχασε τα δύο πρώτα σετ (46-52, 51-55) ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο παιχνίδι επικρατώντας στο 3ο με 52-51. Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, τόσο τα δύο 6άρια της ομάδας μας όσο και τα 5 στα 6 «κίτρινα» της Ισπανίας, έγειραν την πλάστιγα της νίκυης υπέρ της (48-54) με τελικό σκορ 2-6 και την Ελλάδα να κατατάσσεται τελικά στη 17η θέση.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις μάχες στο ατομικό γυναικών για τη φάση 1/48, την Πέμπτη (3/8, 10:45).

Η Γκορίλα θα αναμετρηθεί με την Πολωνή, Λέσνιακ (Nο.68 στον κόσμο με μία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και διακρίσεις κυρίως σε ομαδικά αλλά και indoor διοργανώσεις).

Η Παπαδοπούλου με την Νγκουέν Τι από το Βιετνάμ (Νο.74 στον κόσμο με κυριότερες επιτυχίες κυρίως σε ασιατικά grand prix).

Η Ψάρρα με τη 17χρονη Ολλανδή, Ρόεφεν (Νο.59 στον κόσμο, 2η πέρσι στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα