Ντανιέλ Καστελάνι: Σταματά την προπονητική και ξεκινά θεραπείες ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Ντανιέλ Καστελάνι: Σταματά την προπονητική και ξεκινά θεραπείες ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Newsroom
castelani_olympiakos

bet365

Ο μέχρι πριν ένα μήνα προπονητής της ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, σταματά από την εθνική ομάδα γυναικών της Αργεντινής για να ξεκινήσει θεραπείες.

Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του βόλεϊ παγκοσμίως, μετά την τελευταία εξέλιξη για το πρόβλημα υγείας του Ντανιέλ Καστελάνι, προπονητή μέχρι πρότινος του Ολυμπιακού, που έφτασε ως το νταμπλ φέτος. Ο έμπειρος τεχνικός που είχε αναλάβει την εθνική γυναικών της Αργεντινής, σταματά την προπονητική μέχρι νεωτέρας για να αρχίσει και πάλι θεραπείες. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός είχε διαγνωστεί με καρκίνο και βγήκε νικητής στη μάχη.

Η Ομοσπονδία βόλει της Αργεντινής μέσω ανακοίνωσης του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους πάγκους: «Η Ομοσπονδία Βόλεϊ της Αργεντινής αναφέρει ότι, λόγω ιατρικής περίθαλψης που θα λάβει σύντομα, ο προπονητής Ντανιέλ Καστελάνι δεν θα είναι επικεφαλής των Las Panteras (εθνική γυναικών Αργεντινής) για τις επόμενες προκλήσεις του 2024 και θα επανενταχθεί μετά την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο προπονητής, με μεγάλη διεθνή εμπειρία σε εθνικές ομάδες και συλλόγους, είχε ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα Γυναικών στις αρχές της σεζόν του 2023 και οδήγησε την ομάδα στη νίκη στο Παναμερικανικό Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία. Το 2024 ήταν επικεφαλής στις δυο νίκες με την Κορέα.

Ο Καστελάνι έκανε πρόσφατα αρκετές ιατρικές εξετάσεις και πρέπει να δώσει προτεραιότητα στη σωματική του υγεία, γι’ αυτό και αυτή την Πέμπτη πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες θεραπείες.

Η Εθνική ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στο Challenger Cup στις Φιλιππίνες από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, θα έχει υπεύθυνο τον βοηθό του Καστελάνι, Φακούντο Μοράντο να και ασίσταντ τον Μάρτιν Αμπροσίνι συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησαμε από την περασμένη σεζόν. Η FeVA και οι Las Panteras, μαζί με όλο το αργεντίνικο βόλεϊ, εκτιμούν την τεράστια προσπάθεια, τη διδασκαλία και τη δουλειά που προσέφερε ο Καστελάνι σε αυτό το πρώτο στάδιο της δουλειάς του και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Δύναμη, Ντάνιελ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα