Ολυμπιακός: Παραμένει στους «ερυθρόλευκους» ο Μιτσέλι

Ολυμπιακός: Παραμένει στους «ερυθρόλευκους» ο Μιτσέλι

Newsroom
micheli_olympiacos

bet365

Ο Λορέντζο Μίτσελι για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» ν' ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό προπονητή.

Λορέντζο Μιτσέλι και Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους γι' ακόμη μια χρονιά, με τον έμπειρο τεχνικό να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λορέντζο Μιτσέλι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση του Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαι πολύ περήφανος, που θα είμαι προπονητής και στα 100 χρόνια του συλλόγου. Θα αγωνιστούμε για να φέρουμε κάθε επιτυχία! Το να βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μεγάλη συγκίνηση και τιμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάμε, σε λίγο καιρό, τη νέα σεζόν».

 
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα