Και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Στερν

Και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Στερν

Φώτης Καρακούσης
Στερν

bet365

Στην Τουρκία και την Ζιράτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόνσεκ Στερν, με τον Ολμυπιακό να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου με τον Σλοβένο διαγώνιο.

Και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Τόνσεκ Στερν. Ο Σλοβένος διαγώνιος που έκανε εντυπωσιακό τουρνουά με την Εθνική του σε VNL και Ολυμπιακούς Αγώνες, δέχθηκε πρόταση από την Ζιράτ που έφτανε τα 400.000 ευρώ και παρότι είχε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες είπε το ναι και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους έκανε γνωστή την αποδέσμευση του παίκτη και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, φαβορί είναι Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, μια ωστόσο δύσκολη περίπτωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποχώρηση του Στερν έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την αποδέσμευση του Τόνσεκ Στερν από το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί τον διεθνή Σλοβένο διαγώνιο για την προσφορά του, τα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Μαζί, κατακτήσαμε τέσσερις τίτλους, το CEV Challenge Cup του 2023, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο.

Τόνσεκ, σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Καλή τύχη στην καριέρα σου!

Εις το επανιδείν»!

«Δεν θα ξεχάσω τις στιγμές στον Ολυμπιακό, εύχομαι να συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας»

Το μήνυμα του Τόνσεκ Στερν: «Φίλοι του Ολυμπιακού, πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, φορώντας αυτήν τη φανέλα. Την ιστορική και βαριά φανέλα αυτού του τεράστιου συλλόγου! Κατακτήσαμε μαζί τίτλους, πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Δεν ήταν εύκολο. Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, από τις πιο δύσκολες που έχω πάρει ποτέ...

Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τόσο για όσα έζησα μαζί του, αυτά τα δύο χρόνια, όσο και γιατί σεβάστηκε την καριέρα και την επιθυμία μου! Κάποια πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, έτσι είναι ο αθλητισμός και η ζωή. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, μέσα από την καρδιά μου! Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που μου έδειξε. Θα παρακολουθώ την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα, σε αυτή την ιστορική σεζόν των 100 χρόνων. Εύχομαι να συναντηθούν οι δρόμοι μας ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα