Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γκουντούρα μπαίνει στις μονομαχίες διάκρισης στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
Ξιφασκία

bet365

Η Δώρα Γκουντούρα ξεκινά το πρωί της Δευτέρας την προσπάθειά της στη σπάθη γυναικών, σε ένα αγώνισμα που θα ολοκληρωθεί το βράδυ.

Η ώρα για τη Δώρα Γκουντούρα έφθασε, με την 27χρονη πρωταθλήτρια της ξιφασκίας να ξεκινά τη 2η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη σπάθη γυναικών.

Η Γκουντούρα, η οποία είναι μέλος της Team Future της Bwin, το πρωί της Δευτέρας (29/7, 11:40) θα αντιμετωπίσει την Καναδή, Πάμελα Μπριντ' Αμούρ (No42 στην παγκόσμια κατάταξη) σε αγώνα για τη φάση των «32».

H Ελληνίδα ξιφομάχος, βρίσκεται στο Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη και σε περίπτωση νίκης θα παίξει στις 14:30 με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην στη Γαλλίδα, Σεσίλια Μπερντέρ (No15) και την Ιταλίδα Κιάρα Μορμίλε (No27) για την είσοδο στη φάση των «16».

Το μεγάλο όνομα που πρέπει να ξεπεράσει η Γκουντούρα για την είσοδο στα ημιτελικά, είναι η Γαλλίδα, Μανόν Απίτι-Μπρουνέ (No5), που ήταν 3η στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Το αγώνισμα θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τα παιχνίδια για το χάλκινο μετάλλιο (20:50) και για το χρυσό στις 21:45, αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα