Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κατάσταση ξέφυγε σε αγώνα ξιφασκίας ανδρών στο Παρίσι

Η κατάσταση σε αγώνα ξιφασκίας ανδρών στο Παρίσι

bet365

O Γεωργιανός, Σάντρο Μπαζάντζε δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τη διαιτητική απόφαση που έφερε τον αποκλεισμό του στη σπάθη ανδρών κι αντέδρασε πολύ έντονα.

Η Δώρα Γκουντούρα είδε το όνειρο πρόκρισης στα ημιτελικά της σπάθης γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες να σβήνει με τρόπο που άφησε πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις με τη Γαλλίδα, Μανόν Απίτι Μπρουνέ.

Η αντίδρασή της ήταν ήπια, μπροστά σε όσα συνέβησαν σε αγώνα σπάθης ανδρών.

Ο Γεωργιανός, Σάντρο Μπαζάντζε δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την απόφαση που έκρινε τον νικητή στον αγώνα του με τον Αιγύπτιο, Μοχάμεντ Αμέρ για τη φάση των «16».

Με το σκορ στο 14-14 ο Μπαζάντζε, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, αρχικά πανηγύρισε πιστεύοντας πως είχε πάρει τον νικητήριο πόντο Όμως η Ισπανίδα διαιτητής, μετά τον έλεγχο του βίντεο έδωσε τον πόντο στον Αιγύπτιο.

Ακολούθησε χαμός, ο Μπαζάντζε σε έξαλλη κατάσταση, έφθασε μέχρι το τραπέζι της γραμματείας, ζητώντας από τη διαιτητή να ελέγξει ξανά το βίντεο, χωρίς να εισακουστεί.

«Για δεύτερη φορά, όπως στο Τόκιο, οι διαιτητές με σκοτώνουν», είπε αργότερα ο Μπαζάντζε, αναφερόμενος στην ήττα του στον ημιτελικό, προσθέτοντας «Έχω προπονηθεί γι αυτό για 21 χρόνια και μου συμπεριφέρεται σαν να μην είμαι κανένας. Όταν της ζήτησα να μου εξηγήσει, γύρισε και έφυγε. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δικαιοσύνη, πού είναι η δικαιοσύνη;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα