Άνετη πρεμιέρα η Βουλιαγμένη στο Champions League γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βουλιαγμένη άρχισε νικηφόρα στο Champions League γυναικών

bet365

Η Βουλιαγμένη νίκησε με άνεση την ισπανική Τεράσα με 11-6 στην πρεμιπέρα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

H Βουλιαγμένη έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών, νικώντας με άνεση την ισπανική Τεράσα με 11-6, στον αγώνα που άνοιξε τον 3ο προκριματικό όμιλο, που φιλοξενεί η Ματαρό στην Καταλωνία.

Με γκολ από την Έλενα Ελληνιάδη η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 3-0, η διαφορά έφθασε στο 8-2 στο πρώτο ημίχρονο και ανέβηκε στο 11-4 στην 3η περίοδο.

Η τεχνικός Κική Λιόση μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στις δύο τερματοφύλακες, με τη Μαρίνα Κοτσιώνη και τη νεοφερμένη στην ομάδα Βασιλική Διαμαντοπούλου να αγωνίζονται από δύο οκτάλεπτα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Βαζούτας νίκησε στα πέναλτι την ολλανδική Ντε Ζάαν με 16-14 (καν. αγ. 11-11), με την ουγγρική ομάδα να παίρνει δύο βαθμούς και την αντίπαλό της έναν.

Η Βουλιαγμένη την Παρασκευή (22/9, 17:30) αγωνίζεται με τη Βαζούτας.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 3-2, 0-2

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου, Ριτζ, Σλίκινγκ 1, Πάτρα 2, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Χούστρα 3, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

Τεράσα: Μορίγιο 1, Τεν Μπροκ 2, Καράσκο 1, Κοέλιο 2.

Η βαθμολογία
1.Βουλιαγμένη 3
2.Βαζούτας 2
3.Ντε Ζάαν 1
----------------
4.Τεράσα 0
5.Ματαρό 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα