H αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του Άνταμ Τζόνσον στον αγώνα χόκεϊ

Δημήτρης Ντζάνης
Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του Άνταν Τζόνσον στον αγώνα χόκεϊ επί πάγου ανάμεσα στους Νότιγχαμ Πάνθερς και των Σέφιλντ Στίλερς

bet365

H αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Ανταμ Τζόνσον σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου, προστατευτικά για τον αυχένα ζητούν οι ομάδες

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του Άνταμ Τζόνσον στον αγώνα χόκεϊ επί πάγου ανάμεσα στους Νότιγχαμ Πάνθερς και των Σέφιλντ Στίλερς.

Ο 29χρονος αθλητής δέχθηκε χτύπημα στον λαιμό από τον αντίπαλο σε μία φάση και αυτό αποδείχθηκε μοιραίο για τον Τζόνσον, αφού το παγοπέδιλο του αντιπάλου τον βρήκε στον λαιμό, με τον αθλητή των Πάνθερς να σωριάζεται στο έδαφος και να χάνει τη ζωή του από την ακατάσχετη αιμορραγία.

Ήδη η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ ήδη διευρενά το πώς συνέβη το δυστύχημα, μπροστά σε ένα κοινό 8000 θεατών, που παρακολουθούσαν με φρίκη όσαν συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο.

«Κληθήκαμε στις 20.25 το Σάββατο 28 Οκτωβρίου για να αναφέρουμε ότι ένας παίκτης είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Σέφιλντ Στίλερς εναντίον Νότιγχαμ Πάντερς στο Utilita Arena στο Σέφιλντ.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο μαζί με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ένας άνδρας, ηλικίας 20 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Δυστυχώς, αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα, η ομάδα των NIHL Oxford City Stars, ανακοίνωσαν ότι οι παίκτες τους πρέπει να φορούν προστατευτικά του αυχένα ανά πάσα στιγμή στον πάγο.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι παίκτες της Οντάριο Reign τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τη μνήμη του Άνταμ Τζόνσον, που αγωνίστηκε με την καναδική ομάδα.

Πριν από τον αγώνα για την American Hockey League το όνομα του Τζόνσον ανακοινώθηκε στο πλήθος, καθώς η φανέλα του με το νούμερο 49 τοποθετήθηκε σε μια καρέκλα στη μέση του πάγου, με κάθε παίκτη να αγγίζει τη φανέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα