«Αθήνα, 20 χρόνια μετά»: Με Έλενα Παπαρίζου, Άννα Βίσση και λάμψη αστέρων στο Καλλιμάρμαρο

Δημήτρης Ντζάνης
Η Ελενα Παπαρίζου

bet365

Το Παναθηναϊκό Στάδιο «πλημμύρισε» από ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες του χθες και σήμερα στη μεγάλη γιορτή τής Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, «Αθήνα, 20 χρόνια μετά»

Ο καιρός και η βροχή νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (19/9) στην Αθήνα, μπορεί να απέτρεψε περισσότερο κόσμο να βρεθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όμως η βραδιά ήταν λαμπερή στη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού με τίτλο «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με υπερήφανο χορηγό, τη ΔΕΗ.

Είκοσι χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η ΕΟΕ τίμησε αστέρια εκείνης της εποχής, αλλά και αστέρια του σήμερα που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, στο Καλλιμάρμαρο παρήλασαν και τιμήθηκαν

  • Οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες από την Αθήνα το 2004
  • Οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες από το Παρίσι το 2024
  • Οι Legends 2004 που κατέκτησαν το Euro της Πορτογαλίας το 2004
  • Οι εθελοντές και οι συντελεστές της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004

anna_vissi

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος είχαν την ευθύνη παρουσίασης της γιορτής. Η Έλενα Παπαρίζου, όπως είχε προαναγγελθεί, χάρισε στους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίοκες, τργαούδησε τη μεγάλη της επιτυχία «My Number One», ενώ η μεγάλη έκπληξη που παρουσίασαν οι διοργανωτές, ήταν η συμμετοχή της Άννας Βίσση, ενώ τη δική τους νότα έδωσε και η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Στα μείον της γιορτής η μη τηλεοπτική μετάδοση, που στέρησε στους απανταχού Έλληνες να γίνουν μέρος της «Αθήνα, 20 χρόνια μετά».

@Photo credits: INTIME, Στέλιος Βολιτάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα