Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνελήφθη γιατί κατασκόπευε με drone την προπόνηση της αντίπαλης ομάδας

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνελήφθη γιατί κατασκόπευε με drone την προπόνηση της αντίπαλης ομάδας

bet365

Μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Καναδά, συνελλήφθη γιατί κατασκόπευε με drone την προπόνηση της Νέας Ζηλανδίας στο Σεντ Ετιέν

Η πρεμιέρα στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων σημαδεύτηκε με το μπάχαλο στον αγώνα ποδοσφαίρου της Αργεντινής με το Μαρόκο στο Σεντ Ετιιέν.

Όμως τα ευτράπελα από το τουρνουά ποδοσφαίρου συνεχίζονται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας ανέφερε στη ΔΟΕ ότι διεκόπη η προπόνηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών τη Δευτέρα (22/7) για τον αγώνα με τον Καναδά, καθώς άνθρωπος από την καναδική ομάδα με τη χρήση drone, κατασκόπευε την προπόνηση.

Το περιστατικό, κατά σύμπτωση, έγινε στο Σεντ Ετιέν και η Ολυμπιακή Επιτροπή τού Καναδά, επιβεβαίωσε την καταγγελία κι ανέφερε ότι ένα μη διαπιστευμένο μέλος του, συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές επειδή πέταξε drone πάνω από την προπονητική εγκατάσταση της Νέας Ζηλανδίας.

Πρόκειται για τον Τζόζεφ Λομπάρντι, τεχνικό αναλυτή του καναδικού συγκροτήματος, που παραδέχθηκε το λάθος του.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, ανέφερε πως η καταγραφή με drone της ομάδας της Νέας Ζηλανδίας είχε επαναληφθεί και δύο ημέρες νωρίτερα σε άλλο γήπεδο της περιοχής.

Για την ιστορία τα δύο εθνικά συγκροτήματα έπαιξαν το απόγευμα της Πέμπτης (26/7) στο εναρκτήριο παιχνίδι του Α' Ομίλου, με τον Καναδά να επικρατεί με 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα