Oλυμπιακοί Αγώνες 2024: Γιατί οι αθλητές κάνουν τόσο πολύ σεξ στη διάρκεια των αγώνων

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακοί Αγώνες

bet365

Μετά τις συνθήκες «φούσκας» στο Τόκιο, η ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς στο «Παρίσι 2024», με τη νεολαία του κόσμου να αναζητά στιγμές διασκέδασης στην πόλη του έρωτα.

Οι Ολυμπιακοί Aγώνες του Παρισιού έφθασαν, το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με αθλητές κι αθλήτριες από όλον τον κόσμο. Μετά τις συνθήκες «φούσκας» στο Τόκιο, η ζωή επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς ατο «Παρίσι 2024» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και για να μπούμε απευθείας στο θέμα, μετά τις αποστειρωμένες συνθήκες, εξ αιτίας της πανδημίας, πριν από τρία καλοκαίρια στην Ιαπωνίας, τώρα η νεολαία του κόσμου έχει την ευκαιρία να χαρεί την παραμονή της στο Ολυμπιακό Χωριό. Στην πόλη του έρωτα βρίσκονται και φυσικά το θέμα-μετά το αγωνιστικό μέρος- είναι το σεξ.

Τι κι αν τόση συζήτηση έγινε για τα κρεβάτια, αυτά είναι λεπτομέρειες.

Προφυλακτικά μοιράζονται σε Ολυμπιακούς Αγώνες από τη δεκαετία του 1980 και στο 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αναφέρθηκε ότι μοιράστηκαν 450.000, αριθμός που ισυδυναμούσε με περισσότερα από 40 προφυλακτικά ανά αθλητή.

Τώρα στο Παρίσι οι διοργανωτές έχουν διαθέσει 200.000 προφυλακτικά, για τους 14.500 αθλητές κι αθλήτριες. Θα συνοδεύονται από μηνύματα πρόληψης στα αγγλικά, ενώ στους αθλητές θα δοθούν και σωληνάρια λιπαντικού.

Ομως οι Γάλλοι δεν έμειναν εκεί. Θα μοιραστούν 10.000 οδοντιατρικά φράγματα, για προστασία από οποιαδήποτε μόλυνση κατά το στοματικό σεξ, ενώ μέσα στο Χωριό υπάρχει και μια υπερσύγχρονη ιατρική κλινική για την αντιμετώπιση τυχόν απροσδόκητων επιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.΄

Γιατί όμως οι αθλητές και οι αθλήτριες κάνουν τόσο πολύ σεξ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων;

Το άγχος και οι συγκινήσεις του ανταγωνισμού και της κατάκτησης μεταλλίων οδηγούν τους αθλητές σε υπερένταση των ορμονών και των ενδορφινών, είναι η επιστημονική εξήγηση.

Η Σούζαν Τίντκε, ένα από τα αστέρια των 90's και σπουδαία πρωταθλήτρια του μήκους, με δύο μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα το 1993 και το 1995, το 2021 σε δηλώσεις της στην Bild, ρωτήθηκε κι απάντησε, έχοντας την εμπειρία της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είναι αναπόφευκτο ό,τι κι αν γίνει και όχι μόνο λόγω της φυσικής έλξης. Οι αθλητές βρίσκονται στο απόγειό τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όταν τελειώσει ο διαγωνισμός, θέλουν να απελευθερώσουν την ενέργειά τους. Μετά τον αγώνα η συγκάτοικος ήταν προσεκτική αν χρειαζόταν το δωμάτιο. Πάντα άκουγες το πάρτι των άλλων, μερικές φορές δεν μπορούσες να κοιμηθείς».

Τρελές ιστορίες με αστέρια του αθλητισμού

Σπρίντερ από νησί της Καραϊβικής είπε από την πλευρά του, στην ΜailOnline: «Τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για το αγώνα μου, προετοιμάζομαι γι αυτό από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.

Αλλά όταν τελειώσει ο αγώνας μου θα έρθει η ώρα να διασκεδάσουμε. Και ναι, αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν πολλά πάρτι».

Υπάρχουν πολλά που έχουν ειπωθεί για τρελές ιστορίες. Ο Γιουσέιν Μπολτ, λέγεται ότι είχε ένα ολονύχτιο πάρτι με τρία μέλη της ομάδας χάντμπολ της Σουηδίας, μετά τη νίκη του στον τελικό των 100 μέτρων στο Λονδίνο το 2012.

Ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Ράιν Λόχτε, φέρεται να έκανε σεξ σε μπαλκόνι διαμερίσματος του Ολυμπιακού Χωριού στην Αθήνα το 2004. Ο ίδιος είπε κάποτε: «Θα έλεγα ότι το 75 τοις εκατό των Ολυμπιονικών κάνουν σεξ».

Ενας σκοπευτής από την ομάδα των ΗΠΑ, θυμήθηκε: «Ποτέ δεν είχα δει την ακολασία που είδα στο Σίδνεϊ 2000 σε όλη μου τη ζωή. Το διαμέρισμά μου έμοιαζε με οίκο ανοχής στο Ολυμπιακό Χωριό».

¨Ομως πάντα υπάρχει ένας απαράβατος όρος, «ό,τι συμβαίνει στο Χωριό, μένει στο Χωριό».

Οι Γάλλοι έχουν το δικό τους... πρωτόκολλο: Μετάλλια πρώτα και έρωτας μετά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα