Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η ξεχωριστή διαδικασία των πέναλτι για το χρυσό στο ποδόσφαιρο τυφλών

Δημήτρης Ντζάνης
Η ξεχωριστή διαδικασία των πέναλτι για το χρυσό στο ποδόσφαιρο τυφλών

bet365

Η διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο τυφλών ήταν ένα από τα highlight των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο τυφλών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι Γάλλοι ήταν αυτοί που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο μέσα σε αποθέωση στο κατάμεστο «Eiffel Tower Stadium», επικρατώντας στα πέναλτι με 3-2 (καν. αγώνας 1-1).

Ο τρόπος που οι ποδοσφαιριστές εκτελούν τα πέναλτι και η προσπάθεια των τερματοφυλάκων, είναι απλά κάτι το εκπληκτικό! Προσέξτε στο νικητήριο πέναλτι πώς ο συνοδός του ποδοσφαιριστή χτυπά σε δύο, τρία σημεία το δεξί δοκάρι, έτσι ώστε ο παίκτης με τον ήχο να έχει την αίσθηση του χώρου.

Kάθε ομάδα στο ποδόσφαιρο ατόμων που έχουν χάσει την όρασή τους αποτελείται από 10 παίκτες, με τους πέντε να αγωνίζονται σε δύο ημίχρονα των 15 λεπτών, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι, αρχικά εκτελούνται από τρία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα