Ενρίκε: «Οι δημοσιογράφοι λένε πως είμαστε το φαβορί, εγώ λέω ότι δεν ξέρουν μπάλα»

luis_enrique_dor_psg

bet365

Ο Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Παρί με την Ντόρτμουντ για το Champions League, τόνισε πως οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο, καθώς χαρακτήρισαν την ομάδα του ως φαβορί.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού των Παριζιάνων απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Champions League, τόνισε πως οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο, καθώς χαρακτήρισαν την ομάδα του ως φαβορί και εκείνος διαφώνησε κατηγορηματικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης στον τελικό θα φέρει απογοήτευση και στις τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στα ημιτελικά. Το ωραίο είναι πως θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι σε μία μοναδική ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. Οι δημοσιογράφοι λένε πως είμαστε το φαβορί και σας απαντώ πως εδώ και καιρό υποστηρίζω ότι ο Τύπος δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο.

Μένει ένας μήνας για το φινάλε και ακόμη έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε καλά τα συναισθήματά μας και την πίεση. Δεν θα πρέπει να βλέπουμε την πίεση ως απειλή. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε δύο μεγάλα παιχνίδια και ο στόχος μας είναι οι νίκες».

Για τα δυνατά αλλά και τα τρωτά σημεία της ομάδας του, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν συν και πλην, το ταμπεραμέντο μου είναι να λέω πάντα ότι οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι. Έχουμε αδύνατα σημεία αλλά δουλεύουμε σε αυτά. ΄Ολα εξαρτώνται από την κατοχή της μπάλας και ο δικός μας στόχος είναι να κυριαρχήσουμε όσον αφορά στην κατοχή.

Στη φάση των ομίλων δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ αλλά το κάναμε κόντρα στην Σοσιεδάδ και στην Μπαρτσελόνα, στα νοκ-άουτ. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Αρκετοί παίκτες βρίσκονται για πρώτη φορά εδώ, για μένα η πίεση είναι ευλογία. Είναι πάντα ωραίο να συμμετέχεις σε ημιτελικά Champions League».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα