ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος Μουκουντί και Άμραμπατ ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος Μουκουντί και Άμραμπατ ενόψει Άρη

Δημήτρης Βέργος
Μουκουντί και Άμραμπατ στην προθέρμανση της ΑΕΚ

bet365

Τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί όσο και ο Νορντίν Άμραμπατ ακολούθησαν ξανά ατομικό, με την ΑΕΚ να συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τον Άρη.

Για την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να πάρει το τρίποντο επί του Άρη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να παραμείνει στην κορυφή και στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα μεγάλα επίσης ματς που θα ακολουθήσουν απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας. Παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο.

Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει τέσσερις απουσίες. Τις δύο γνωστές των Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς και εκείνες των Άμραμπατ και Μουκουντί, όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ από τη χθεσινή ανοικτή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Μουκουντί είχε αποχωρήσει χθες στα μισά του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων και συνέχισε την Πέμπτη ατομικό, ενώ και ο Άμραμπατ, που είχε προφυλαχθεί χθες με συντηρητικό πρόγραμμα, προπονήθηκε και αυτός ατομικά και νεότερα αναμένονται πλέον και για τους δύο στην αυριανή προπόνηση της Παρασκευής για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα