Βίλας Μπόας: «Είχα δυο όγκους, λίγα λεπτά ακόμα και θα πέθαινα από ασφυξία»

Βίλας Μπόας: «Είχα δυο όγκους, λίγα λεπτά ακόμα και θα πέθαινα από ασφυξία»

Newsroom
Βίλας Μπόας

bet365

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας μίλησε για τους δυο όγκους που βρέθηκαν στο σώμα του και απείλησαν τη ζωή του, τονίζοντας πως θα μπορούσε να είχε πεθάνει από ασφυξία κατά τη διάρκεια επέμβασης!

Για την περιπέτεια υγείας που λίγο έλειχε να κοστίσει την ίδια του τη ζωή μίλησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας!

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Πόρτο και πρώην προπονητής μίλησε στη «Record» για τους δυο όγκους που ανακάλυψε από... τύχη, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στην πλάτη έπειτα από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του Ντακάρ του 2018.

«Έπρεπε να μου αφαιρέσουν τον μισό θυρεοειδή και αποδείχθηκε ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να αισθάνομαι άρρωστος και θυμάμαι ότι σκέφτηκα, "Θα πεθάνω, θα πεθάνω".

Πάτησα το κουμπί, ήρθε η νοσοκόμα και θυμάμαι ότι την άκουσα να ουρλιάζει, να παίρνει το κρεβάτι μου, να τρέχει από το νοσοκομείο κατευθείαν στα επείγοντα, τις πόρτες να ανοίγουν με το ζόρι, την ένεση και... Όταν ξύπνησα, ήμουν όρθιος.

Λίγα λεπτά ακόμα και θα είχα πεθάνει από ασφυξία, επειδή, λόγω των εξετάσεων του θυρεοειδούς ανακάλυψαν έναν άλλο όγκο στην πλάτη μου, που έπρεπε επίσης να αφαιρεθεί. Αν δεν είχε συμβεί το το ατύχημα, δεν θα είχα ανακαλύψει ποτέ αυτές τις ασθένειες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος πρώην προπονητής των Πόρτο, Τσέλσι, Τότεναμ και Μαρσέιγ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα