Η αποτίμηση για τις ζημιές σε Μπίκα και άλλα έξι σπίτια!

Δημήτρης Τομαράς
Η αποτίμηση για τις ζημιές σε Μπίκα και άλλα έξι σπίτια!

bet365

Στις 158.820 ευρώ αποτιμάται η ζημιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και στα άλλα έξι σπίτια που επλήγησαν από την φωτιά. Τι βοήθεια έχει πάρει έως τώρα. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από την έκθεση του πραγματογνώμονα προέκυψε πως οι ζημιές στο σπίτι του παλαίμαχου ρέφερι είναι στις 110.000 ευρώ. Το σύνολο μαζί με τα άλλα έξι σπίτια που έχουν υποστεί φθορές πηγαίνει στις 158.820 ευρώ και εάν συνυπολογιστούν και κάποια άλλα μικροέξοδα πάνε στις 165.000 ευρώ. Ήδη βέβαια ο Γιώργος Μπίκας έχει βάλει από την τσέπη του για ζημιές σε παράθυρα και πόρτες γειτονικών σπιτιών.

Από την ΕΠΟ έχει λάβει μία βοήθεια της τάξεως των 20.000 ευρώ και από την Σούπερ Λίγκα το ποσό των 8.000. Από την Πολιτεία έως τώρα δεν έχει λάβει το παραμικρό ποσό ενώ όπως σας γράψαμε και χθες υπήρξαν και νέες επαφές με την ΠΔΕ / ΕΠΟ για ένα έξτρα οικονομικό βοήθημα. Το σίγουρο είναι πως ο Μπίκας παραμένει σε πολύ δύσκολη κατάσταση και ότι έχει άμεση ανάγκη από χρήματα που θα τον βγάλουν από το... αδιέξοδο. Και ας μην έχει ευθύνη ο ίδιος για τον εμπρησμό, όλα όσα βίωσε και πέρασε αλλά και τις ζημιές που προέκυψαν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα