To 5+2 σε αποχωρήσεις, ο Καρίμ και ο Αβραάμ!

Δημήτρης Τομαράς
To 5+2 σε αποχωρήσεις, ο Καρίμ και ο Αβραάμ!

bet365

Οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό μπορεί να φτάσουν ακόμα και τις 7 τον Γενάρη. Πάντα σε πρώτο πλάνο ο Ανσαριφάρντ, τα δεδομένα για Έλληνα στόπερ και οι 2+2 μεταγραφές.

Εν αρχή είναι οι αποχωρήσεις. Μετά την αναμονή για την επισημοποίησης του deal Σιόβα - Λεγκανές με κόστος 700.000 ευρώ αναμένονται ακόμα τέσσερις το λιγότερο. Είναι ο Μανιάτης, ο Τσιμίκας, ο Ζντιέλαρ και ο Βούρος.

Για τον νεαρό Σέρβο εκτός από τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ακόμα η προοπτική της Σερβίας και της Ομόνοιας στην Κύπρο αλλά και του Βελγίου. Και για τους τέσσερις υπάρχουν ομάδες της Λίγκας που τους θέλουν, ωστόσο ο Ολυμπιακός ως προς τον προσανατολισμό έδειχνε να θέλει να τους δώσει δανεικούς στο εξωτερικό. Πέραν αυτών όμως από την στιγμή που ζητήθηκε η δραστική μείωση του ρόστερ μπορεί οι αποχωρήσεις να φτάσουν τις επτά. Και σε αυτές να μπει κάποιο όνομα που μπορεί να είναι μίνι - έκπληξη όπως του Βιάνα.

Ο ΚΑΡΙΜ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Για τον Ανσαριφάρντ έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή όλα τα δεδομένα από το Gazzetta.gr και φυσικά και προ ημερών. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τον έχει στην πρώτη γραμμή των επιλογών του, έχοντας την πρόθεση να καλύψει το buy out των 400.000 ευρώ και να τον κάνει οριστικά δικό του. Στην φάση που βρισκόμαστε τα πάντα εξαρτώνται κυρίως από την στάση του παίκτη και του ατζέντη του. Όπως και να έχει ο Ιρανός συνεχίζει να είναι το Νο1 φαβορί για την ενίσχυση στην ερυθρόλευκη επίθεση. Στην Κύπρο πάντως δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου και πως μπορεί να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι. Άλλωστε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός έχουν εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο οι πληροφορίες συνεχίζονται. Ο έμπειρος στόπερ και παλιός αρχηγός του Ολυμπιακού δεν συνεχίζει στην Τζουμπίλο Ιβάτα και την Ιαπωνία και ακόμα και πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό υπήρχαν πηγές που τον ήθελαν κλεισμένο ως αντί-Σιόβα. Εκτός από τον Αβραάμ για την θέση του στόπερ υπάρχουν άλλοι δύο Έλληνες. Ο Αυλωνίτης και ο Οικονόμου. Όλοι τους αυτήν την στιγμή έχουν τις πιθανότητές τους.

Ο ΡΟΛΟΣ ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Ο Μπέντο αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Πορτογαλία. Την Τρίτη που γυρίζει Ελλάδα θα έχει νέα συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά, οι προσθήκες που είναι να γίνουν αλλά και πιο ειδικά οι στόχοι.

ΟΙ 2+2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτήν την στιγμή με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ο Ολυμπιακός κινείται για στόπερ και φορ. Ωστόσο σε αυτές τις δύο κινήσεις μπορεί να προστεθεί κάλλιστα και εκείνη για αριστερό μπακ καθώς και για εξτρέμ, όπως υπάρχουν ήδη αρκετά ονόματα όπως των Ντόλι και Ανανίτζε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα