Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3 (vid)

bet365

Ματσάρα από τις λίγες στα Περιβόλια! Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 0-2, ο Πλατανιάς το γύρισε σε 3-2 και το τελικό 3-3 αφήνει και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες, αφού οι ευκαιρίες χάνονταν κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Τρομερό ματς που τα είχε όλα στα Χανιά!

Από 0-2, έγινε το 2-2 και μετά το 3-2 για να τελειώσει στο 3-3! Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πολλές ευκαιρίες, όπως αρκετές φάσεις για γκολ είχε και ο Πλατανιάς. Στο τέλος όμως ο Σωτηρίου κράτησε με τις επεμβάσεις του το σκορ στο 3-3.

ΞΑΝΑ ΜΕ 3-5-2 Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ο Παράσχος συνέχισε με διάταξη 3-5-2. Σωτηρίου ο κίπερ, Κάργας, Πριντέτα και Μπανανά η τριάδα των στόπερ, Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός και Μανούσος σε άξονα και μπροστά οι Γιακουμάκης και Σίγκνεβιτς.
ΤΟ 4-3-3 ΤΟΥ ΠΑΣ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη είχε σύστημα 4-3-3. Πασχαλάκης ο πορτιέρε, Μιχαήλ, Κούτρης, Μπέριος και Καρανίκας οι τέσσερις της άμυνας, Ακόστα, Τζημόπουλος και Κοζορώνης στο κέντρο και Βιντάλ, Κόντε και Ζάϊρο στην επίθεση. Στην εξέλιξη του αγώνα ο ΠΑΣ έπαιξε και 4-2-3-1 και γενικά ο κόουτς του προχώρησε ξανά σε αλλαγές διάταξης.
Η... ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και από το 9' έως το 11' έβαλε 2 γκολ! Στο 0-1 ο ΠΑΣ είχε σκόρερ τον Κόντε. Μπαλιά του Καρανίκα με τον σκόρερ να προλαβαίνει τον Κάργα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Δύο λεπτά μετά ήρθε το 2-0. Τραγική έξοδος Σωτηρίου με το κεφάλι προ του Ζαϊρο. Δεν βρήκε καν την μπάλα και ο Ζαϊρο βγάζει στον Τζημόπουλο, που με ωραία τελική διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Επίσης λίγο μετά ο Ακόστα είχε χαμένο τετ α τετ!
Η... ΆΝΟΔΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2-2
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε να επαναπαύεται στις... δάφνες του 0-2 και το πλήρωσε και γρήγορα. Στο 32' ο Γιακουμάκης έβαλε το γκολ Νο7 μετά από φάουλ Βάντερσον και κεφαλιά - πάσα Σίγκνεβιτς. Ο φορ των Χανιωτών από κοντά έκανε το 2-1.
Στο 40' ο Κάργας έβαλε το πρώτο του φετινό τέρμα για το 2-2. Ο Πασχαλάκης μετά από κόρνερ έδιωξε την μπάλα πάνω σε Μανούσο που την γύρισε στον Κάργα, ο οποίος με την σειρά του με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 2-2 και έτσι έκλεισε το α' μέρος.
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΑΣ, ΓΚΟΛ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ο ΠΑΣ έδειξε τις ίδιες τάσεις αυτοχειρίας και στο β' μέρος. Στο 50ό λεπτό μετά από κόρνερ και κεφαλιά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στο 51' ήρθε το 3-2 από τον Σίγκνεβιτς! Έκανε την κίνηση, πέρασε 2 αντιπάλους, την "έσπασε" σε Στάθη και μετά πήρε την μπαλιά για να κάνει από κοντά το 3-2.
ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ 3-3 ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ!
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς όμως ο Κόντε είχε την... απάντηση. Στο 58' με σουτάρα σκόραρε για το 3-3. Εξαιρετική κίνηση και σουτ που έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Στην συνέχεια παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες το σκορ έμεινε έτσι. Στο 87' ο Μαμπουλού είχε χαμένο τετ α τετ. Το τετ α τετ έβγαλε ο Σωτηρίου που στο 91' έκανε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ Καρανίκα. Ο Σωτηρίου είχε διπλή μεγάλη επέμβαση και στο 93'!
MVP: Σωτηρίου αναμφίβολα. Για την επέμβασή του στο 87' σε τετ α τετ του Μαμπουλού και την απόκρουση στην προσπάθεια Καρανίκα στο 91'. Επίσης δύο μεγάλες επεμβάσεις στο 93'.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Κόντε και Σίγκνεβιτς. Οι δύο πρωταγωνιστές για ΠΑΣ και Πλατανιά αντίστοιχα. Ο πρώτος με τα 2 γκολ του και ο 2ος για γκολ και ασίστ.
Ο Γιακουμάκης επίσης από Πλατανιά δίχως να έχει κάνει σούπερ ματς αλλά έχει βρει δίχτυα. Εδώ Τζημόπουλος και Κάργας για τα γκολ τους.
Η ΓΚΑΦΑ: Την έχει κάνει ο Ακόστα. Με το χαμένο του τετ α τετ για το 0-3, λίγο μετά το 0-2 στο ματς. Ακόμα μία του Μαμπουλού στο 87' με τετ α τετ μετά το 3-3.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Οι περισσότερες διαιτητικές υποδείξεις ήταν σωστές. Στον ΠΑΣ φωνάζουν για επιθετικό φάουλ και παράλληλα για λανθασμένη υπόδειξη σε μία εκ των τριών φάσεων των γκολ των Χανιωτών και έχουν παράπονα για ορισμένα φάουλ που δόθηκαν σε βάρος τους και κοντά στην περιοχή τους (σ.σ. γενικότερα είχαν παράπονα και στην διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά) ενώ ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι στο 89' για μαρκάρισμα Μπέριου σε Γιακουμάκη. Ο ΠΑΣ φωνάζει και για οφσάιντ σε ενα γκολ των Κρητικών. Επίσης οι Χανιώτες φώναξαν για λανθασμένη υπόδειξη σε πειθαρχικό έλεγχο καθώς αντί να αποβληθεί παίκτης του ΠΑΣ με 2η κίτρινη (σ.σ. όπως θεωρούν) βγήκε κάρτα σε άλλον ποδοσφαιριστή. Συνολικά η διαιτησία πάντως στάθηκε ιδιαίτερα καλά.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-3 στο α' μέρος και να είχε... καθαρίσει τον αγώνα. Από την στιγμή που δεν το έκανε το πλήρωσε με τον Πλατανιά που ανέκαμψε πλήρως και έδειξε ξανά την αξία του για να φτάσουμε στο τελικό 3-3. Προς το τέλος πάλι όμως η ομάδα των Ιωαννίνων είχε μεγάλες φάσεις για το 3-4.
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (72' Μαραγκός), Μανούσος (86' Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης και Σίγκνεβιτς (81' Γιορέντε).
ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Κούτρης, Κοζορώνης (57' Μαμπουλού), Ακόστα (86' Κοροβέσης), Ζάιρο, Βιντάλ (62' Γιάκος) και Κόντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα