Τρομερός Ίλιτς, νίκη για ΠΑΣ (pics)

Gazzetta team
Τρομερός Ίλιτς, νίκη για ΠΑΣ (pics)

bet365

Έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Ίλιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πλατανιά σε φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες.

Φιλικό με τον Πλατανιά είχε το πρόγραμμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται. Η ομάδα των Ιωαννίνων, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2', άνοιξε το σκορ με τον Ίλιτς, πριν ο Σέρβος κάνει το 2-0 στο 26' με πολύ ωραίο πλασέ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, με τους Κρητικούς να γίνονται πιο απειλητικοί από το 60' και μετά, με τον Μενδρινό να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 62'.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος, Πρωτογεράκης, Ηλιάδης, Ίλιτς, Γιάκος, Κρητικός.

Αγωνίστηκαν και οι: Σωτηρίου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Αυγενικού, Χαρίσης, Τσάβες, Σαπαλίδης, Καλογιάννης (82΄ Ιωάννου) Ακόστα, Στρούνα.

Πλατανιάς: Μπρασιγκλιάνο, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Νόρτι, Αποστολόπουλος, Σούκιας, Τόρες, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Μπεριάν.

*Οι φωτογραφίες είναι από το site evrytaniasport.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα