Ντεμπούτο Μανιά και φιλική νίκη για ΠΑΣ

Gazzetta team
Ντεμπούτο Μανιά και φιλική νίκη για ΠΑΣ

bet365

Με τον Μιχάλη Μανιά να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του παίζοντας για 15 λεπτά, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0.

Φιλικών συνέχεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες υποδέχθηκαν την ΑΕ Καραϊσκάκης, σε ένα ματς που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και ο Μιχάλης Μανιάς παίζοντας για 15 λεπτά. Για την ιστορία η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε με 1-0 με γκολ του Σαπαλίδη στο 54', ενώ στο 68' ο Ακόστα είχε δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Κολιοφούκας, Μουσκάι, Σκόνδρας, Μπέριος, Δρούζας, Χαρίσης, Ιωάννου, Ακόστα, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Πασχάλης, Γιάκος, Τάχιας, Μανιάς.

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Πέτσας, Κόλινς, Κυριάκης, Βασίλιεβιτς, Ραμπαβίλας, Γραβάνης, Στάντσεβιτς.

Πήραν χρόνο και οι Γκορτζής, Κακάβας, Κατσαρός, Χούσος, Παγώνης, Μπαλάφας, Καβαλάρης, Νταλάκας, Δήμος, Κατσούλας, Βασίλας, Καλπακούλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα