Παναιτωλικός: Σενάρια για Γκάβριλα

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Σενάρια για Γκάβριλα

bet365

Το βλέμμα του στην Ρουμανία έχει στρέψει ο Παναιτωλικός ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ, Μπόγκνταν Γκάβριλα.

Την περίπτωση του 26χρονου Ρουμάνου δεξιού εξτρέμ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Μπόγκνταν Γκάβριλα εξετάζει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου ψάχνει για παίκτη στα δεξιά και ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν ήταν και αυτό του Ρουμάνου άσου. Το όνομά του εξετάστηκε από τα «καναρίνια» αλλά όπως τονίζουν δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή την στιγμή.

Ο Γκάβριλα βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014 στην Ντιναμό με την οποία μετράει 40 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ πριν την Ντιναμό αγωνίστηκε σε Οτελούλ (σεζόν 2014-14) και Τσίντια (από το 2011 έως το 2013).

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Ντιναμό κι έχει τεθεί στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα