H κωμωδία, η Λεωφόρος και η ντροπή!

H κωμωδία, η Λεωφόρος και η ντροπή!

H κωμωδία, η Λεωφόρος και η ντροπή!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην κωμωδία με τα play off και τον τελικό κυπέλλου , στη νέα Λεωφόρο, που αν γίνει δεν θα έχει σχέση με την παλιά και στην ντροπή και το κόμπλεξ των οπαδών του Αρη που έβριζαν συνέχεια στην διάρκεια του αγώνα την μάνα του κορυφαίου σύγχρονου Ελληνα μπασκετμπολίστα του Δημήτρη Διαμαντίδη.

To πρωί τα play off είναι στον αέρα , το απόγευμα τελικά γίνονται. Την Τρίτη το πρωί θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα …..ξυπνήσουν στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λίγκα, για να δούμε , αν τελικά την Τετάρτη θα έχουμε play off. Το πράγμα έχει ξεπεράσει τα όρια της κωμωδίας και απλά δεν περιγράφεται. Όχι μόνο αυτό, αλλά όλο το πακέτο που περιλαμβάνει και τον τελικό κυπέλλου, που έχει γίνει …..λάστιχο και κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει και αν γίνει, πότε θα γίνει. Και αν γίνει , για να γίνει θα πρέπει τα play off να πάνε πιο πίσω εκτός από τις ημερομηνίες, που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ σαν τελικές για επίσημες υποχρεώσεις στις χώρες.

Και φυσικά αν τελικά παραταθούν τα play off η ομάδα που θα πληγεί περισσότερο θα είναι ο Παναθηναϊκός, αφού δεν θα έχει τον Μπέργκ, που στις 30 Μαίου έχουν , δεν έχουν τελειώσει είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί στην Εθνική Σουηδίας και να παίξει στο Euro. Mιλάμε για μία αστειότητα. Μιλάμε, ότι αυτά που γίνονται στην Ελλάδα χρόνια τώρα και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση δεν συμβαίνουν ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες. Ο Στιλ πριν λίγες ημέρες έγραψε ειρωνικό σχόλιο , οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματικά δεν πιστεύουν, αυτά που συμβαίνουν. Πχ, το ότι δεν ξέρουν την Δευτέρα αν θα παίξουν την Τετάρτη…..Και φυσικά, όσο αυτή η αστεία κατάσταση συνεχίζει να υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο θα φεύγουν οι καλοί παίκτες και δεν θα έρχονται καλοί ξένοι παίκτες.

Πάμε στην Λεωφόρο. Φυσικά και ένα γήπεδο για τον Παναθηναϊκό, που όλοι ονειρευόμαστε θα πρέπει να έχει χωρητικότητα από 40.000 και πάνω. Αυτή είναι η μία πραγματικότητα. Η άλλη πραγματικότητα, λέει, ότι σήμερα αυτό δεν είναι εφικτό. Το μόνο που είναι εφικτό είναι η Λεωφόρος να ομορφύνει να γίνει ένα γήπεδο, που να παρέχει τις μίνιμουμ ανέσεις στον κόσμο, που πηγαίνει, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα. Άρα η μόνη ρεαλιστική λύση αυτή την στιγμή είναι το σχέδιο, που παρουσιάστηκε σήμερα από τον Αλαφούζο. Ένα σχέδιο, που αν όλα πάνε καλά –και δεν εμφανιστούν τίποτα …Κορμοράνοι και πάλι- στην τελική του μορφή δεν θα έχει καμία σχέση με την σημερινή Λεωφόρο. Θα είναι ένα γήπεδο, που δεν θα μοιάζει με το σημερινό. Θα είναι ένα γήπεδο, που ο κάθε φίλος της ομάδας θα πηγαίνει με ευχαρίστηση. Και φυσικά θα είναι ένα γήπεδο, που θα συνεχίσει να θυμίζει στους ανθρώπους της ομάδας τις χρυσές σελίδες, που έχει γράψει εκεί ο Παναθηναϊκός και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και σε αυτή την προσπάθεια όλοι πρέπει να συμμετάσχουν κανένας δεν ….περισσεύει.

*Σε όλη την Ελλάδα (εκτός φυσικά του ΣΕΦ, όπου όμως και εκεί εν χορώ τόση ώρα συνθήματα κατά του Διαμαντίδη μέχρι σήμερα δεν έχουν ακουστεί, αλλά έχουν αναρτηθεί εμετικά πανό), όπου παίζει ο Διαμαντίδης φέτος αποθεώνεται και βραβεύεται από τις ομάδες στην τελευταία του χρονιά στα γήπεδα. Ενας παίκτης –κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ, ένας παίκτης τεράστιος σε αξία και ήθος παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σήμερα στο Αλεξάνδρειο(όχι στο ΣΕΦ) και κατά την διάρκεια του αγώνα ο κόσμος του Αρη εβριζε την μάνα του Διαμαντίδη. Συγχαρητήρια για την …….παιδεία τους. Μετά σου λένε ο μπασκετικός κόσμος του Αρη που έχει παιδεία……Τρομάρα τους…..Να την χαίρονται αυτή την παιδεία……Ας σκεφτούν όλοι αυτοί, που έβγαλαν όλο το κόμπλεξ τους στον κορυφαίο σύγχρονο Ελληνα μπασκετμπολίστα , τι θα έλεγαν αν ο Γκάλης έπαιζε σε άλλα γήπεδα και τον εβριζαν, όπως έβριζαν αυτοί σήμερα τον Διαμαντίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.