Τα τρία φιλικά της ημέρας

Gazzetta team
Τα τρία φιλικά της ημέρας

bet365

Τι έγινε στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος, στο Βέροια-Ξάνθη και η 6αρα του Παναιτωλικού κόντρα στην Κ20 στα πρώτα φιλικά των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Τρία φιλικά είχαμε το Σάββατο, με ομάδες της Σούπερ Λιγκ να συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Ο Λεβαδειακός, αντιμετώπισε τον Πανιώνιο και επικράτησε 1-0, σε ένα φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι, με σκόρερ τον Τριποτσέρη, ύστερα από κόρνερ του Μιλιάζες.

Ισόπαλες έμειναν Βέροια και Ξάνθη, με το μεταξύ τους φιλικό να έρχεται ισόπαλο 1-1. Το γκολ της Βέροιας σημείωσε ο Μεληκιώτης, ενώ της Ξάνθης ο Ράνος στο 58'.

Φιλικό και για τον Παναιτωλικό, ο οποίος... ξεμούδιασε επικρατώντας 6-0 της ομάδας Νέων του συλλόγου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα