Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη 2-2: Αρνήτρια ήττας η πρωταθλήτρια με νέο buzzer beater!

Ιάσονας Θεριός
leverkusennnn

bet365

Η Λεβερκούζεν είδε το αήττητο σερί της να βρίσκεται - ξανά - στο χείλος του γκρεμού κόντρα στη Στουτγκάρδη, όμως γυρνώντας από το 2-0 και ισοφαρίζοντας - ξανά - με buzzer beater στο 90+6' συνέχισε την τρελή της πορεία στη σεζόν.

Το έκανε κόντρα στην Ντόρτμουντ, το επανέλαβε κόντρα στη Στουτγκάρδη! Η πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν... αρνήθηκε να χάσει για ακόμη μια φορά και με γκολ στην τελευταία φάση του ματς επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 κόντρα στη Στουτγκάρδη (2-2) για να συνεχίσει το ιστορικό αήττητο σερί της και να το φτάσει στα 46 παιχνίδια! Παρέμειναν στην pole position για πρόκριση στο Champions League οι Σουηβοί, στο +7 από την 5η Ντόρτμουντ.

Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο - που έκανε και rotation εν όψει ημιτελικού Europa League - είδε τους φιλοξενούμενους να «χτυπούν» με δύο γκολ σε δέκα λεπτά. Στο 47' ο Φούλριχ από δύσκολη γωνία άνοιξε το σκορ και ο Ουντάβ στο 57' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Άντριτς και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 62' πάντως ο Αντλί μείωσε σε 2-1 και οι Ασπιρίνες ανέβασαν κατακόρυφα την πίεσή της. Έπεσαν βέβαια πάνω σε έναν απίθανο Νίμπελ που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν ξανά. Στο 90+6', στην τελευταία φάση του ματς, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Άντριτς μετά το φάουλ του Βιρτς και αυτός σκόραρε για πάρει το αίμα του πίσω και να σώσει το φοβερό αήττητο της ομάδας του με το τελικό 2-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα