Γεωργία - Ελλάδα: Ο Πογέτ ετοιμάζει 11άδα που δεν θα έχει φοβερές διαφορές με αυτή με Καζακστάν (vids)

Ο Πογέτ
Η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει την Κυριακή για τη Γεωργία και τον απόλυτο... τελικό της Τιφλίδας (26/03, 19.00) όπου ο Πογέτ έχει ήδη δουλέψει τις σκέψεις του για το αρχικό του σχήμα.

Υπάρχει μία εκτίμηση πώς ο Ουρουγουανός τεχνικός θα αποφύγει τις σαφείς δοκιμές 11άδας και αυτό το διάστημα. Δοκιμές που θα έχουν να κάνουν με το Γεωργία - Ελλάδα της 26ης Μαρτίου (για την προσεχή Τρίτη δηλαδή και ώρα 19.00) στην Τιφλίδα. Έναν αγώνα με τον χαρακτήρα του... απόλυτου τελικού καθώς ο νικητής προκρίνεται στα τελικά του EURO.

Με βάση τις ίδιες εκτιμήσεις η 11άδα που είδαμε στο Ελλάδα - Καζακστάν (5-0) δεν έχει φοβερές διαφορές αναφορικά με αυτή που θα κατεβάσει ο Πογέτ στο Γεωργία - Ελλάδα. Ο Πογέτ ξεκίνησε το ματς με το Καζακστάν με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπάλντονκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα τετράδα στην άμυνα, τον Κουρμπέλη στο «6», τους Μάνταλο και Μπακασέτα εσωτερικούς χαφ (με τον Μπακασέτα να κινείται κυρίως μπροστά από τους 2 χαφ, τον Κουρμπέλη και τον Μάνταλο), τους Πέλκα και Μασούρα στα άκρα και τον Ιωαννίδη στο «9».

Συγκριτικά με τον αγώνα στη Γεωργία δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα. Υπάχει η εκδοχή του να συνυπάρξουν στο κέντρο οι Σιώπης και Κουρμπέλης προκειμένου το σχήμα να βγει πιο compact απέναντι σε μία Γεωργία που είναι σαφώς πιο καλή, ποιοτική και τεχνική ομάδα από το Καζακστάν. Πάντως στην προπόνηση του Σαββάτου ο Πογέτ δεν έκανε δοκιμές.

Η ενημέρωση της Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής ανδρών στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γεωργία για τον τελικό των Play Off του EURO 2024. Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή για τον αγώνα με τη Γεωργία.

H εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο (Κυριακή) με πρωινή προπόνηση στις 10:30 και πάλι στο προπονητικό του Ατρόμητου και έπειτα, στις 15:15, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα.

@Photo credits: eurokinissi
 

EURO Τελευταία Νέα